Kínai 1917-poszter

Sam Mendes filmje egyike lesz azoknak, amik az újranyitó kínai mozikban mennek majd. Igazából nem a hír a lényeg, csak tetszett ez az új poszter ami járt mellé.

human
írta
2020. 05. 15. 11:17
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Kínai 1917-poszter” bejegyzéshez

 1. Ez csak szerintem tűnik inkább japánnak? Mármint kínai ez tény mert a szöveg kínai de a cseresznye fa virágok miatt rögtön japán jut eszembe az ottani sakura (cseresznye) virágzás ünnepe miatt. :D

 2. Úgy emlékszem, hogy volt a filmben egy cseresznyefa virágzós jelenet. Nyilván azért és nem Japánra utalás miatt tették ezt a plakátra. A kínaiak és a japánok amúgy sem bírják igazán egymást.

  Amúgy a plakát meg szép.

 3. Gagyi plakat,gagyi film!!Annyira letisztult minden,ennel azert darkosabb,koszosabb,konyortelenebb volt, mind amit ez a film tukroz!!

 4. Voltak bizony, amikor mennek felderíteni az elhagyatott házat, van egy kőfal, és mögötte a cseresznyéskert. Mekkora jelenet a szétbombázott Franciaországban, sehol egy lélek, és akkor ott egy virágzása teljében levő cseresznyéskert.

 5. Megalodon: a neved gagyi, nem a film. Nagyon ritkán nézek már filmet, mert árad a sz*r. Ezt pont megnéztem es semmi baj nem volt vele. Ez egy különleges film. A neked való galaxis örzőitől biztosan jobb volt.

 6. Catch def: Szoval akinek tetszik a Galaxis orzoi az egy buta paraszt? Nekem a Galaxis orzoi es az 1917 is tetszett, ilyenkor mivan?

 7. Jó film volt!
  Kevés a felhozatal igényes háborús filmekből, meg kell becsülni ami van!

 8. Érdemes összehasonlítani a “They Shall Not Grow Old”-dall, ahol ugye a valóságot látjuk/halljuk. Megerősíti mennyire félreértett nézőpontú, manipulatív, lelketlen, hiteltelen film az 1917. Pedig Mendest nagyon nagyra tartom de ez mellément.

  Poszter amúgy tök szép.

 9. Catch def

  Azt sem tudod,mi a nevem ;)

  Na,eloszor is,nezz meg 1-2 elso vilaghaborus hadszinter kepet,nezz meg loveszarkokat,aztan hasonlitsd ossze ezzel a tiszta letisztult vilaggal.Olyan mintha nem akarnanak szembesiteni azzal a pokollal ami ott volt.Latom a tori nem egy eros oldalad,mert akkor ertened mirol irtam.

  human

  Ma me lenne az :P

 10. Megaloid: Kötelező a te szemuvegeden át nézni es szigoruan a töri konyvekhez hasonlitani? Nem lehet ugy filmezni, h berakom, aztan szépen vegig folyik az egész, szep kepekben, szvsz egyáltalán nem unalmasan?
  Na mindegy. Sztem ez nem egy ‘háborus’ film. Legalábbis nem olyan mint a tobbi.
  Bar mostanában nem neznem ujra. A loveszarkokat meg lec*rom.

 11. Catch def

  Legyszi ne hivj retardaltnak, mert azert mert kifejtem a velemenyem,nem kell ennyire melyre menned,menjel,igyal meg 1-2 sort avgy nezz pornot!!

  Egyaltalan nem kotelezo!!Viszont ha mar oda rakjuk az evszamot,meg egyenruhat,akkor ez azt akarja lehozni es ez nem egy scifi filmet.Mert akkor irjak oda,hogy az es akkor annak veszem,hogy semmi valosagtartalom nincs mogotte!!

  Na,megprobalom neked leirni,amit te irsz!!

  A kőleves is leves,de semmi tartalommal.Viszont abban egyetertek veled,ez a film nem haborus film ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.