The Last Days of American Crime-előzetes: csak még egy utolsó rablás

Mármint ezúttal szó szerint az utolsó napok: a film főszereplői egy hatalmas rablást akarnak elkövetni még azelőtt, hogy a kormány bekapcsolja a gondolatmódosító szerkezetét, ami majd megszünteti a bűnözést. (Aki a sci-fi részbe akar belekötni, az ne? Nyilván nem reális még ilyesmi, el kell fogadni ezt a plot devicet.)

Mindezt egy nagysikerű képregény alapján. Nekem úgy tűnik, hogy a Netflix készült a nyári blockbuster szezonra, és mivel moziba nem mehetünk majd, így hatalmasat akaszthatnak, ha jók is a filmek. Az Extraction után itt ez a neo noir akció rablós cucc. A trailer feliratos amúgy.

Update: egyszer nem nézem meg a rendezőt, erre utólag bebasz, ahogy Kakarotto is említette kommentben, a tehetségtelen Oliver Megatron kezébe adták (Taken 3, Columbiana).

8 hozzászólás a “The Last Days of American Crime-előzetes: csak még egy utolsó rablás” bejegyzéshez

  1. Jajaja ez jónak néz ki, csak aztán meglátja az ember az IMDB oldalon, hogy Olivier MEGATRON rendezte és le is törik a lelkesedését.

  2. Ne haragudj, de inkább óvatosan, minthogy nagy reményekkel üljünk neki :D :((

  3. Ez ma már a harmadik előzetes, aminek köze van valami rabláshoz. Meg is jött a kedvem, hogy kiraboljak valamit.

  4. Jó lesz ez, már ott tartok, hogy a Netflix kezd szórakoztatóbb filmeket gyártani, mint a nagy stúdiók A+os mozifilmjei.

  5. Wolfwings: és tényleg, bár a Mel Gibsonost szerintem nem mára szánták, csak kiszivárgott… vagy valaki kilopta a stúdiótól! :D

  6. Fhu basszus amikor a taken 3at néztem anno nagyon kiégtem. Amiatt a szutyok miatt kestem le a Birdmant ami viszont érdekelt is. Összevissza kapkodó kamera (a híres 14 vágással kerítés átugrás az klasszikus) meg emlékszem volt valami autós üldözés és már megy vagy 3 perce és felborul az egyik autó amiben azt hittem a liam benne van. Erre kiderül, hogy mégsem de mivel szarul volt vágva én tisztára azt hittem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.