És behúzták: Justice League – Snyder Cut

Az HBO Max-ra érkezik jövőre, a fanok elérték (a PR anyag kihangsúlyozza), és nyilván a felsrófolt elvárásokat be is tudja majd váltani a mű. Igen, ez szarkazmus volt, és nem csak tőlem, hanem a stúdiótól is, mert csak a piaci lehetőséget látják egy kis pénzre, nem azt, hogy “na most jót teszünk a fanoknak, mert olyan jó szívűek vagyunk”.

Mondjuk Whedon filmjénél jobb lesz valószínűleg, de kötve hiszem, hogy annyival, mint sokan gondolják. Amúgy a Warner még beleöl 20-30 milliót, hogy véglegesítsék a 4 órás filmet, nyilván sok trükk sosem készült el anno, azokat is le kell tudni.

56 hozzászólás a “És behúzták: Justice League – Snyder Cut” bejegyzéshez

  1. VÉGRE! :D
    Whedon filmnél még az Öngyilkos Osztag is jobb volt. Egyébként ajánlom mindenkinek a Snyder féle MoS watch along partit Veron.

    Voltak érdekes vendégei is amúgy.

    A filmről meg annyit hogy már a képek alapján sokkal jobb mint amit a WB összeokádott nekünk. Nyilván aki utálta a BvS-t annak szerintem ez se fog tetszeni mert Snyder stílusa nem lett más gondolom itt sem legalábbis a képek alapján nem ez jött le de az tuti hogy hűbb maradt a karakterekhez mint a Warner és Whedon. Szóval én nagyon várom és az okok hogy miért adják ki nem érdekelnek. Fanok akarták fanok megkapták.

  2. Végre eltűnnek a #releasethesnydercut kommentek minden 2. Warner post alól.

  3. Filmként lesz kiadva vagy limited series formàban? Mert tudtommal több, mint 4 órás ez a cut.

  4. WHEDON FILMJE hisz Snydernek semmi köze nem volt ugye a 2017eshez, még mindig itt tartunk, ignorance is a bliss

    DarkEagle Whedont nem akarod “haláltáborba” küldeni, mint Bella Thorne-t a másik hír alatt? vagy az csak a nőkre volt igaz?

  5. gore: erre még én is tudom a sablon válaszát “Ami szar volt benne, azt minden Whedon!!!! Whedon életében nem olvasott egy képregényt, aki igen, az tudja, hogy”

  6. @Gorlami

    Miért tűnnének el? Felváltja őket a releasetheayercut, aztán a continuezacksvision és a makebensbatmanmoviehappen. Szerinted majd leállnak?

  7. Azért ez nagy dolog. Volt valaha ilyen korábban?

    Teljesen egyetértek human-nel, hogy a Warner csak a pénz miatt csinálja. De azért az a plusz pénz is szép summa, amit beletesznek. Remélem nem csak a marketingre fog elmenni.

  8. also ennyit arrol is, amit 3 éve kamuznak, hogy JAJJ AMÚGY KÉSZ VAN ÁM ZACK VÍZIÓJA

  9. Egyébként az a röhej, bárki megnézi most akár a Man of Steel elsó teaser-ét, onnantól minden DCEU marketing profin adott okot arra, hogy bizakodjunk valami eszeveszett jó, élvezhetően felépített dologra. Több éve olvasom filmbuzit, itt is te jó ég hányszor átbeszéltük ezeket hol csúszhatott el az egész univerzumépítés, nevezhetjük akárhogy. És most 2020-ban ott tartunk, hogy jujj 2021-ben kapunk egy 3-4 éve “vízionált” filmet egy új streaming platform-ra (tudjuk, hogy a Warner-é) egy olyan rendezőtől, akit egyszer szeret a fél világ, egyszer nem.

  10. @gore, @human: Igen Whedont is elküldeném táborba nem vagyok szexista. Whedon mocskos okádék munkát végzett a képregény világ legismertebb bandájával. RÁADÁSUL ami még ennél is rosszabb saját magát másolta. Van egy halom videó YT-on megnézhetitek őket amiben azt mutogatják hogy milyen konkrét jeleneteket vett át a bosszúállókból. És amúgy nekem az ú JL filmje azért is hatalmas csalódás mert elég nagy Whedon rajongó voltam anno a Buffy sorozatnak köszönhetően. De a JL után hatalmasat zuhant a szememben.

    Szóval nyugodtan beszólogathattok de én láttam minden kiszivárgott képet és videót a Snyder féle JL-ből és látszik rajta hogy teljesen más az egész. Sokszor leírtam már én is meg mások is de elég csak abba belegondolni hogy Snyder 2 részesre tervezte a filmet és az 1. filmben Superman pl csak a végén tűnt volna fel miután nem bír a JL-el Steppenwolf. És ha tényleg 4 órás anyagot fognak kidobni akkor az valóban egy 2 részes film lesz.

    DE mint mondtam azon kívül hogy örülök hogy jön egy szóval sem állítottam hogy meg fogja váltani a világot. DE akik szerették a MoS-t és a BvS-t azoknak szinte biztos hogy ez is tetszeni fog és nem azért mert elvakult rajongók. Ha az lennék nem okádnék a Wehdon féle JL-től meg az Öngyilkos Osztagtól.

    Amúgy nem árt abba sem belegondolni hogy mi lett volna ha a Warner kihúzza a fejét a seggükből és Snydert hagyták volna meg a vezetői ülésben mert mondhattok akármit meg jöhetnek a “Martha” kommentek de Snyder filmje messze nem copy paste szarok mint az MCU és mind konzisztens maradt ahhoz amit elkezdett felépíteni még ha nem is volt rá sok ideje. Szinte 100%-ig biztos vagyok benne ha nem hal meg a lánya és ott maradt volna az élen akkor az MCU-nak most lenne versenytársa.

  11. “Szinte 100%-ig biztos vagyok benne ha nem hal meg a lánya és ott maradt volna az élen akkor az MCU-nak most lenne versenytársa.”

    nem gondolhatod komolyan, hogy nem kirúgták. igen, nem jött be a kirúgása, de egyértelműen stílust váltottak a DCEU-ban, könnyedebb filmet akartak, tuti kirúgták, most meg látszik, hogy máshogy fúj a szél és megér 20 millió befektetést, ha az HBO Max nő emiatt. Lefednek egy réteget tök olcsón. Lehet ezért is lesz sorozat végül, mert ha 6 rész akkor elő kell fizetni a 2. hónapra mindenkinek :) vagy ketté szedik, és akkor “film esemény”, csak két részletben, 5 hét eltéréssel.

    Arról ne is beszéljünk, hogy a Joker 1 milliárd, az Aquaman szintén olyasmi, avagy a DCEu kicsit máshogy, de ott van, megérkezett vetélytársnak.

    Szokásos Darkeagle ferdítések…

  12. Megjegyezném, ha ez a csoda film nem érkezne jövőre az Max-ra, akkor semmi új tartalom nem lenne rajta 2021-ben ami ciki.

  13. “Szinte 100%-ig biztos vagyok benne ha nem hal meg a lánya és ott maradt volna az élen akkor az MCU-nak most lenne versenytársa.”

    Így van! Ezért nyitott a JL arcpirítóan szánalmas 93 millióval, amely szám megegyezik az R kategóriás Phoenix-es Joker film nyitószámával.
    El kell fogadni, hogy Snydernek olyan ötletei voltak, amelyek az átlagnak nem feküdtek és ezek az őáltala rendezett filmek bevételein is meglátszanak. Cavill is a JL-tnem számítva 2 filmben volt Superman, de az emberek nagy többségének még mindig Christopher Reeve a number one. Vajon miért? Az embereknek nem az kell, hogy Superman nevessen, mint egy idióta meg macskát mentsen a fáról, hanem hogy kedves legyen az város lakóival, hogy kommunikáljon velük, mint Pókember. És ehhez ne 3 film kelljen, hogy eljussunk oda. Mi lenne, ha Pókembernek is 3 film kéne azért, hogy interakcióba keveredjen az utca emberével, hogy odaszóljon egy frappánsat. Akkor szerintem nem lenne ilyen népszerű a karakter.

    Az is sokatmondó /és nem szeretek a kritikusokkal jönni/, hogy amely DC filmeket nem ő rendezett, azok nem rohadtparadicsomok /minusz az SS/. Mondom ezt úgy, hogy én szeretem a rendezési stílusát a csávónak és látszik, hogy van szeme a látványhoz és a fényképezéshez, de az írás nem az erőssége.

  14. Én tényleg nem értem hogy emberek miért ekézik ennyire ezt a Snyder cut ot. Aki nem akarja, nem nézi meg. Engem pl borzasztóan feldobott a híre. Mert nagyon szeretem a DC világát és Supermant.
    Az tény h az univerzum építős kapkodás meg az egész el lett számolva, az is tény hogy közben a DC is megjött pár filmmel. Pl Aquaman, WW, Joker
    De én az egész rivalizálást lesz@rom. Marvelbol is néztem párat, ezt is meg fogom. Aztán majd virul a fejem, vagy nem. De senki más örömét nem fogom elrontani a saját pozitív vagy negatív véleményemmel. Szóval hajrá, várom. A mozisnal szerintem jobb lesz, aztán ennyi.

  15. Tartom a véleményem, hogy ezt Snyder elhiszem, hogy erőlteti, hiszen az az ő munkája, de basszus, már a moziverzióra se emlékszik senki. A DC fanok se. Meg úgy kb. a közbeszédben, filmes csoportokban se szoktuk emlegetni. Egy jó dolog lesz, hogy végre bemutatják, hogy többet nem kell róla hírekben olvasni.

  16. Én kívácsian várom, mert meglátjuk, hogy hoz-e érdemi változást a film megítélésében az új verzió. Szóval csak adni kell neki egy esélyt és nem vitatkozni, hogy a kisiklás után talpra állitható-e DCEU.

  17. Én nagyon örülök neki. DC és Marvel rivalizálást mindig is leszartam. Mint képregényrajongó, mindig örülök minden képregényfilmnek, tök mindegy melyik kiadóé, s most nem csak e kettőre gondolok. Viszont anno a JL hatalmas csalódás volt, pedig ott volt benne, hogy ez egy nagyon jó film lehetett volna. Én szerettem a MOS-t és a BVS-t is és biztos vagyok benne, hogy mérföldekkel jobb lesz, mint a moziverzió. Hogy sokkal jobb lesz, vagy esetleg valami etalon, majd elválik.

  18. Ha csak uj vágás, meg átszínezés, darkosítás lesz, akkor csodát nem várok. Remélhetőleg annak idején a vágószoba padlójáról összeszedegették a celluloidot, mert újraforgatások biztos nem lesznek. Vajon mennyi anyag van talonban Zack bácsinál? Lehet amugy, hogy tényleg összerakta már a sufniban a cuccot az évek alatt, csak a stúdiómunka meg a marketing híjja van, ki tudja? Így megérheti, bár nekem nehéz elképzelni, hogy valaki egyetlen film miatt lesz előfizető, de hát nem vagyunk egyformák.
    Mindenesetre én kíváncsian várom.

  19. A nap híre! Hihetetlen, de végre nyilvános, igen jön. Csak azt bánom, hogy nem lesz belőle lemezes verzió, akkor jönne a polcra a moziverzió meg a kukába. Igen nagy a lelkesedésem. Óriási lehetőség volt ebbe a csapatba, remélem most végre megkapják a méltó elismerést.

  20. Igazából nagyon egyszerű a képlet. Aki szerette a BvS t, meg a Man of Steel t, az ezt is szeretni fogja. Nekem minden hibájával együtt a BvS mai napig az egyik kedvencem. Bármikor újra tudom nézni.

    Mondjuk felemás érzésekkel állok elébe, mert örülök, hogy látom, de előre idegesít, hogy tudom, nem lesz folytatása. Ha vhogy siker lesz, amit kétlek, akkor se fogja átírni a Dceu terveit, vagy visszahozni Batflecket.

  21. 14. -irhatsz barmit csak az sut belole hogy boki a csorod hogy mennyire biztosra oltogatta mindenki DarkEaglet hogy a snyder cut csak legnda meg sose lesz belole semmi, most meg hoppa… csak igaza lett.
    Amugy remelem sorozat lesz :D

  22. Én örülök neki, mert ami kijött moziba az minden szempontból minősíthetetlen volt. Akit pedig nem érdekel, majd nem nézi meg.
    Win-win :)

  23. Végre :D Már alig várom a kritikát róla, de nézd is végig majd human :D

  24. Szerintem szörnyen igénytelen fos mindhárom Snyder film, pontosabban 2,5. De ha ez kijön, legalább okkal lehet azt mondani, hogy mindegyik gyenge. Addig meg lehet Whedonra mutogatni, aki közben mondjuk letett egy Avengerst az asztalra. Persze Snydernek is van korrekt képregény filmje, és nem a Watchmen.

  25. mate, nem emlékszem h oltottam, hogy nem létezik, sőt még posztot is írtam, mert szólt, hogy teaselik. Ettől még baromságokat is mond bőven, ha szerinted csak mert 1 dologban igaza van attól már akkor mindenben az van, akkor ezt a logikát remélem rám is használod!

  26. még a kritikámban is ezt írom:

    “A probléma, hogy a filmen tisztán látszik miből építkezik: Snyder távozása után csináltak egy leltárt a használható jelenetekből, aztán több-kevesebb sikerrel összekötötték azokat az utóforgatáson készült rengeteg anyaggal. Rengeteg helyen látszik az utószinkron (de komolyan mennyiszer nem mutatják a beszélő színész arcát), meg sokszor olcsóbb és kicsi díszletben folyik a karakterépítés, amik tipikusan utóforgatás szagúak. Arról már ne is beszéljünk, hogy mennyire nincs a jeleneteknek rendes eleje meg vége. Mondjuk nagyjából még így is értelmesre vágták az átdolgozott forgatókönyvhöz, amiért az editoroknak és az utómunkákért felelős Whedonnak még így is Oscar-díjat, hogy ez valamennyire összeállt a végére.”

  27. Lehet a szart rétestésztaként gyúrni, ám abból pite nem fog sülni, az bizony szar marad. Különösen a bvs fényében nem értem, mi mást vár a nép.

  28. Én is nagyon örülök a hírnek, mert szerintem ez lesz az igazi “folytatása” az addigi filmeknek, elsősorban stílusában. Nagyon nagy csodát nem várok, de Whedon verziójánál csak jobb lehet…
    Nyilván ez most az üzletről szól… Szóval akármilyen überkirály is lesz ez a verzió (legyen így), akkor sem változtat semmin… Maximum annyit, hogy nem kukázzák teljesen a DCEU folytatását, és esetleg a későbbiekben összeeresztik a Cavill féle Supermant Black Adam-mel…Aminek nagyon örülnék. Mert a JL silánysága ellenére azért nagyon beletaláltak Superman castingjába, óriási kár lenne Cavill-ért…Szóval maximum ebben reménykedek. Többet nem várok ettől a verziótól:D Ha másért nem, ezért csinálják meg:)

  29. Én is nagyon örülök a hírnek, mert szerintem ez lesz az igazi “folytatása” az addigi filmeknek, elsősorban stílusában. Nagyon nagy csodát nem várok, de Whedon verziójánál csak jobb lehet…
    Nyilván ez most az üzletről szól… Szóval akármilyen überkirály is lesz ez a verzió (legyen így), akkor sem változtat semmin… Maximum annyit, hogy nem kukázzák teljesen a DCEU folytatását, és esetleg a későbbiekben összeeresztik a Cavill féle Supermant Black Adam-mel…Aminek nagyon örülnék. Mert a JL silánysága ellenére azért nagyon beletaláltak Superman castingjába, óriási kár lenne Cavill-ért…Szóval maximum ebben reménykedek. Többet nem várok ettől a verziótól:D Ha másért nem, ezért csinálják meg:)

  30. Azt is behúzták, hogy holnap Tenet trailer. Már van kint hozzá teaser.
    Végén tartják a július 17et.

  31. Még azon gondolkodtam, milyen súlyos dolog az, hogy emberek kampányoltak ezért, ráadásul évekig. Milyenek lehetnek ők, milyen lehet az életük? Ha valamiről, hát erről megnéznék egy filmet, mondjuk Michael Haneke rendezésében.

  32. Mennyi keseredett ember van aki semminek se tud örülni 🤔
    Vagy csak görgetne tovább és hagyná azokat akiket érdekel ez a film. De le kell írni ezredszerre is hogy ez ugyan az a fos mint volt. Facebookra valóak vagytok.

  33. Sznájder munkásságának ismeretében (beleértve a képregényes bűntetteit is) leírni, hogy kár minőséget, vagy akár csak a bemutatott anyaghoz képest nagyon mást várni = az ember semminek se tud örülni? Érdekes logika :) Az előző gondolatmenetemhez kanyarodnék vissza: milyen élete lehet annak, akinek ez az egyetlen örömforrása (logikailag ugye ez következik az idézett szövegből)?

  34. Emergency Awesome videóval próbálnak leiskolázni hát a pofám leszakad :D a hazug clickbait címek és a triviális infók 10 percben kánaánja, nem csodálom hogy Grace Randolph mellett még mindig itt tartunk

  35. Ha jól tudom szóba került, hogy 6 részes minisorozat formájában fog elkészülni és úgy megy a HBO MAX-ra, persze semmi sem biztos azon kívül, hogy elkészül.

  36. Elég ócska volt ez a film, miért nézném még egy órán keresztül?
    Snyder cut-ban úgysem fogsz látni semmit, csak a sötétség mélyén mozognak valami alakok.

  37. Ezen a filmen már nem fog egy plusz óra segíteni. Alapjaiban volt hibás az egész koncepció, a képvilág, történet ..stb. De lehúzásnak végülis jó.

    Arról én is megnéznék egy doku filmet, hogy ezeknek a szerencsétlen fanoknak milyen lehet az élete, akik ezért a szarért kampányoltak évekig.

  38. Én a Flash-t alakító színész miatt nem tudtam élvezni a filmet, borzasztó amit azzal a karakterrel tett…amúgy el is ment úgy ahogy…a Justice League Dark: Apokolips War és A sötét Igazság Ligája valami eszméletlen jó lett, én sokkal jobban élvezem az animációs DC filmeket.

  39. Nem értem, mit ez a negatív hozzáállás. Nem láttátok ezt a változatot, ahogy más sem, de máris rossz. Nyugodjon le mindenki, majd kiderül jövőre, mi lett az eredménye. Veszíteni nem veszítünk rajta semmit.

    “Arról én is megnéznék egy doku filmet, hogy ezeknek a szerencsétlen fanoknak milyen lehet az élete, akik ezért a szarért kampányoltak évekig.” Durván megterhelő lehet néha nyomni valamire egy lájkot, hashtaget, szerintem 1-2 tényleges fanatikuson kívül a többség csak ezt csinálta.

  40. De itt a zene is nagy szar volt. Elfman kritikán alulit csinált. Zimmer vagy a Junkie xl csinál hozzá majd új albumot?

  41. Most gondoljatok bele mi is történt a mozikban a Justice League-el.

    Egy természetfeletti hatalommal rendelkező, az univerzum túloldaláról érkező földönkívüli lény, egy mitologikus szférákból alászálló harcos istennő és a föld legsötétebben elborult, magát fizikálisan és technológiailag szinte emberfelettire felfejlesztő, elmebetegen gazdag high-tech sötét lovag: Ők a World’s Finest, a Föld valaha létezett legnagyobb hősei, világszerte kultikus legenda státusszal, ahonnan nincs feljebb.

    És akkor erre a worldwide box office azt mondja hogy: 675 millió USD. What..?

    Valami nagyon-nagyon félrement ezzel a filmmel. A hősök kultikus státusza alapján ennek az összegnek legalább a kétszeresét kellett volna kitermelnie. Érted, Superman, Batman, meg az összes többi “A” kategóriás szuperhős, ráadásul egy filmben.. A mai napig nem értem hogy mi történt. Ahogy egy fenti hozzászólásban írja valaki, erről a filmről azóta folyamatosan kéne beszélni, idézgetni belőle, visszautalgatni rá, felmagasztalni a hősök nagyságát a cselekedeteik miatt.

    E helyett próbáljuk elfelejteni a kínosnál kínosabb részeket.. Szomorú vagyok.

  42. Akos: Én szeretem Elfman zenéit, de az ő stílusa nagyon nem illet ide, az tény.

  43. Whedon szapulását itt mondjuk megértem, bár szerintem ő csak azt csinálta, amit a stúdió kért. Csakhogy ami működött egy Avengers-nél, mert ott nagyon, az itt ezeknél a hősöknél nem, főleg, hogy alapból már sokkal komorabb hangvételre volt felfűzve. Ezzel szemben a Whedon által újravágott JL-ben nekem ott halt meg a film, de kb. annyira, mint amikor K.O.-val kiütnek, amikor Superman feltámadt és Batmantől megkérdezte, hogy – Tudsz vérezni? – vagy valami hasonló. Aztán elrepül és Batman fetreng ott mint valami hülyegyerek/ketrecdenevér a fényes napon és benyom egy egysorost, hogy – Hát most biztos vérzik valamim. Hahaha…
    Basszus ez szánalmas volt. Egy olyan Batman-től, aki korábban a szart is kiverte mindenkiből, sőt a BVS-ben kb. még halálsorra is küldte az embereket. Persze van jellemfejlődés, meg a visszatalált kicsit a fényre a teljes depresszióból, de na…
    Szóval remélem, hogy a Snyder-féle verzióban ez nem lesz benne, mert ha igen, akkor felesleges is.
    Flash-t kellett volna egyedül meghagyni a poénforrásnak, az teljesen jól működik és szerintem Ezra ezt jól hozta. Aztán ha később behozták volna Jordan-t (bár lehet nem ezt a lámpást akarták/akarják), akkor itt megint lehet kicsit poénkodni a két karakterrel.

  44. Itt szerintem nem a fan service-ről van szó, hanem sokkal inkább snyder tévképzetein alapuló megszállottságáról, hogy ha bemutatja, amit eredetileg tervezett, annak más lesz a visszhangja és megéri még több évet és pénzt lapátolni valamibe, amit már rég el kellett volna engednie, és valami mással visszanyernie a megbecsülését, amit a holtak hajnala óta évről évre megszabdalt.
    Én személy szerint a mai napig nem tudtam rávenni magam, hogy a BVS-ből megnézzem a rendezői változatot, mivel maga a mozi verziót is csak többszöri nekifutásra sikerült a minősíthetetlen vágások, sztori és karakterábrázolás miatt, pedig ott nem volt Whedon. Így kissé nehezen tudom elképzelni, hogy egy olyan filmnél, amibe két év snyder munka után beugrott egy másik rendező helyretenni valamit pár hónap alatt a stúdió kérésére, abból még + akárhány év alatt képes az eredeti rendező kihozni valami minőséget. Ettől függetlenül várom, hogy mi sül ki ebből, de azt egy percig ne áltassa magát senki, hogy azt a verziót fogjuk látni, ami miatt a stúdió menesztette és kénytelen volt egy másik rendezővel kollaborálni a megjelenés előtt. Ez nem a bemutatásra alkalmatlan snyder cut lesz, hanem egy majdnem egy évtizeden át megcincált, megrágcsált, befoltozott, kibővített iparos munka, amivel le lehet zárni végre témát.

  45. Na engedjétek meg nekem hogy egy regénnyel visszatérjek hogy aztán újra elhúzhassak a francba, de ezt ki kell írnom magamból…a többség úgyse olvassa el

    “nyilván a felsrófolt elvárásokat be is tudja majd váltani a mű. Igen, ez szarkazmus volt, és nem csak tőlem, hanem a stúdiótól is, mert csak a piaci lehetőséget látják egy kis pénzre, nem azt, hogy “na most jót teszünk a fanoknak, mert olyan jó szívűek vagyunk”

    Az elvárásokról:

    3 évig nem olyan emberek küzdöttek ezért, akik nem szeretik Zack Snyder filmjeit. Nyilván mi, imádjuk a stílusát és ez nagy eséllyel nem változott, főleg úgy hogy nagyon sok jelenetet már tudunk az ő változatából. Azzal pedig mind tisztában vagyunk, hogy az ő sztorija ezekkel a karakterekkel itt nagy eséllyel befejeződik és (bár fog forgatni hozzá) valószínűleg nyitott marad és sosem az amit eredetileg eltervezett. Nyilvánvaló, hogy az, aki a mai napig utálkozik a Man of Steelre meg a Batman V Supermanre stb..az nem fogja ezt szeretni, annak neméri meg a Snydercut, de nem is tett érte az ég világon semmit, hacsaknem pont ellene. Persze lesznek olyanok akik csak azért is megnézik, hogy szanaszét cincálhassák és ugyanúgy szarozhassák évekig… sokszor megszállottan, többet beszélnek ezekről a filmekről, mint maguk a rajongók.

    arról, hogy a stúdió csak a pénzt csinálja:

    well duh
    ezt is szintén tudtuk mikor elkezdtük és ezért is mutattuk meg hogy van igény rá. Levélkampányok, hogy tudják nem csak botok vagyunk a twitteren, Times Square Billboard és repülő ami elrepült a stúdió felett és ezeknek az összegyűjtött pénzeknek a fele mindig az American Foundation for Suicide Preventionhöz ment Zack lánya miatt. Ez több mint 170,000 dollárka eddig. De rávettük a Subwayt és más szendvics cégeket hogy tweeteljék a hashtaget, volt is ebből egy jótékonysági esemény (ha eltudunk érni 2 óra alatt bizonyos mennyiségű retweetet és lájkot 2 óra alatt a Subway 10000 szendvicset adományoz a szegény családoknak, azt hiszem ez karácsony tájékán volt és sokkal hamarabb elértük Zack segítsége nélkül), nem is lennék meglepve ha subway termékelhelyezések kerültek volna bele az anyagba. Meg nyilván tudtuk, hogy indul a streaming war és nagy esélyünk az hbo max miatt lehet stb.

    Arról, hogy milyen lehet ezeknek a fanoknak az élete:

    Csapatmunkában megszervezni egy twitter eventet group chatekben amikor barátok vagytok és amúgy is beszélgetnétek,azt a már kialakult szoros közösségben elterjeszteni nem egy 24/7es nehéz munka, az ahhoz kapcsolódó artok pedig amúgy is megtörténtek volna hiszen sokan csinálunk fanartot ingyen csak mert szeretünk valamit. A többségnek pedig valóban annyi dolga volt, hogy az adott időpontokban tweetelt a hashtaggel. Ebben megint nem nagyon tört el senki keze. A jótékonysági rendezvényeken pénzt adományozni pedig mindig saját döntés volt, senki nem volt kényszerítve vagy leszólva ha nem tudott ilyen téren hozzájárulni. Ugyanúgy éltük az életünket miközben ezt csináltuk mint más…nem értem miért gázabb, hogy a mi online jelenlétünk 10%-a ebből állt és mondjuk nem épp utálkoztunk valamin vagy arról tweeteltünk milyen jó a love island vagy az eurovíziós dalfesztivál vagy akármi. Mert végül is mi a szeretetünket fejeztük ki, mint rajongók ezzel az időtöltéssel. Azt pedig, hogy tegnap együtt sírtunk örömünkben közösen és amit együtt éreztünk azt senki nem fogja tőlünk tudni elvenni.

  46. Öhm, be kell valljam, hogy én szeretem mind a Man of Steel-t, mind a BvS-t, és örülök, hogy kiadják a Snyder cut-t.

    De nagyon fogok röhögni ha szar/szarabb lesz ez a változat mint a sima film 😂😂😂😂

  47. Hát srácok én úgy látom hogy az a hozzá állás itt is hogy egy rendezőt szidunk a másik előnyére.Előre szólok nem akarom védeni Whedont,vagy leszólni Snydert.DE!!!A Snyder-fanok savazzák Whedont és fordítva.Pedig szerintem csak Whedon jó katonaként azt csinálta amit a stúdió kért.Egy félkész filmet kipótolgatott,megvágott hogy valamennyire nézhető formába be tudják mutatni.Ő volt a tűzoltó a Warner süllyedő hajójának a fedélzetén.Az Avengers könnyedebb stílusa bejött a népnek,persze a JL,nem ugyan az,nem mérte fel,de szerintem a stúdió fejesei is szólhattak hogy ne legyen túl darkos.Egy könnyed,Avengers stílusú filmet csinált,gondolhatta ő és fejesek,hátha bejön a DC-seknek,tévedtek.Az élvezhetőség más tészta ugye.Más kérdés az is hogy a DC rajongók mennyire élvezték persze.
    A lényeg hogy végre tessék sokak 3-4 éves vágya megvalósul és a “hiper-szuper extra orgazmatikus,nagyon sötét,nagyon komor istenkirálycsászár”Snyder-Cutot bemutatják a nagyközönségnek.Csak nehogy fordítva süljön el az a fegyver és még rosszabb legyen mint a Whedon-féle JL.Az is poén lesz szerintem,ha valami cliffhangerrel zárul,vagy felvezetik az eredetileg tervezett filmeket,de ugye azokat meg valószínűleg nem mutatják be.
    Az még szép lesz.

    Amúgy privát vélemény de egy sz@r filmet akárhogy vagdosak,pótolgatnak a vágó asztalon,az utómunkáktól az még továbbra is sz@r marad.

  48. Megmondóember és neked milyen lehet az életed, ha a Sznájder cutért kampányoló fanokról néznél meg egy filmet ? :D

  49. Haneke 40 pluszosan is az anyjával élő zongoratanárnője jutott az eszembe. Ha annak a filmnek van létjogosultsága, akkor egy felnőtt testbe zárt gyerek drámája éppúgy számot tarthat némi érdeklődésre. Én legalábbis figyelemreméltóbbnak találnám, mint egy újabb ‘jók elagyabugyálják a rosszakat csak most szürke-fekete színárnyalatban’ “víziót”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.