Poszterek Snyderesítve

A Justice League korábbi posztereit kis módosítással újra kiadták, hogy a #Snydercutot reklámozzák. Amivel nincs is baj, jól néznek ki.

A film producere pedig elmondja, hogy miért jó a streamingre tolása a filmnek:

This movie was the culmination of a hero’s journey that all these characters went on. And the idea was always to build them up to be the heroes people expected them to be. What’s so lovely about this is that we get to explore these characters in ways that you’re not able to in a shorter theatrical version.

Gondolom haternek tűnök, ha azt mondom, hogy de hát erről szól a filmkészítés, megoldani mit tudsz elmondani és miképp. Mit kell kihagynod, átírnod. Mire kell esetleg külön filmet szánnod, ha már mozis sorozatot csinálsz, nem pedig mozifilmeket. Tényleg nem értem, hogy miért nem találtak ki valami normális bullshit pr szöveget ezek helyett. Amúgy hozzátette, hogy most a VFX/post production cégeknek szüksége is van munkára, és ezért jó is, hogy adnak nekik.

16 hozzászólás a “Poszterek Snyderesítve” bejegyzéshez

 1. Miért tételezi fel mindkét oldal (hardcore fanok és a haterek is), hogy tudják mi folyik/folyt a háttérben, mennyi volt Snyder forgatókönyve a mozis változatban és stb? Mindenki vagy ajnarozza ezt az egészet vagy köpköd rá. Nem fogjuk soha megtudni szóval szerintem lépjünk ezen tovább nyeljük le azt az okoskodást és örüljünk hogy a VFXeseknek legalább van kis bevételük..

 2. nem vagyok hater, érdekes lenne egy dokufilm erről és a The Batmanről, mindkettőt megnézném. Maga a film amúgy nem igazán érdekel, de őszintén szóva (hiába nem hiszik el a DC fanok) tényleges indulatot egy másodpercre sem érzek iránta, sőt, Whedon változatánál tuti jobb lesz, már csak azért is, mert egységesebb vision lesz, amiket jobban szeretek, mint a sok dudás a csárdában megoldásokat.

 3. nagyobb betukkel kellett volna zack nevet rabiggyeszteni, ha mar ekkora huzonevnek probaljak beallitani

 4. @human
  Nem akartam ezt a benyomást kelteni, hogy lehaterezlek, elnézést ha így érezted. Inkább a tegnapi bejegyzés kommentszekciójára akartam ezzel reagálni, mert kb előre látom, hogy itt is ez lesz.

  Személy szerint én sajnálom, hogy az egész DCEU ennyire a földbe állt, mert a DC-s karakterek is izgalmasak és van egy halom nagyon jó történet a képregényekben. Az okokat lehet fírtatni, és szerintem nem is egy ember itt a felelős, úgyhogy reménykedjünk, hogy lesz ennek jó vége is. Pl Cavill Supermanként még tolhatna legalább egy filmet.

 5. Zack Snyder saját viziója szerint készült a Man of Steel és a Batman v Superman is, és mindkettő köpedelem rossz, szóval miért lenne itt más a helyzet?

  Szerintem legjobb esetben semmilyen lesz, legrosszabb esetben BvS 2.

 6. Valamiert ugy remlik hogy Cavill volt az egyetlen aki nem allt be a dolog moge.
  Erinti ez barmilyen formaban a szineszeket egyaltalan? Vagy minden ami kell le van forgatva csak ,,le kell porolni” oket?

 7. Talán a jó lesz / nem lesz dolgokon túl el lehetne gondolkodni azon, hogy vajon a pénz mire elég és mire számíthatunk? Tényleg csak több jelenet lesz a meglévők között vagy mondhatjuk úgy, hogy kb. másról fog szólni a film? Gondolom egy csomó jelenetet törölnek, ami kicsapta a biztosítékot a rajongóknál. Meglepne ha Batman ebben is fetrengene a földön. Vajon a színészeket is bevonják / be tudják vonni és forgatnak is bármi újat hozzá? Mondjuk ez utóbbit nem gondolnám, de ki tudja. Érdekes ez, mert mostanra már milliméter pontosan lehet tudni, hogy mivel van baja a többségnek. Ezeket mind megpróbálják kiküszöbölni?

 8. Ja, még valami.
  Értem én, hogy a stúdió részéről csak a pénz az úr, de akik a pénzt kapják már bőven nem így gondolkoznak. Gondolom a rendező is nagyon meg akarja mutatni, ahogy minden más olyan szereplő is, akik a mai napig a szívükön viselik a film sorsát.

 9. Nekem csak annyi a kérdésem, hogy mi lesz H C állával. Úgy értem, azok a jelenetek eredetileg sem szerepeltek a snyder féle változatban, vagy csak nem lettek leforgatva?
  Remélem ez a változat nélkülözni fogja azt a rettenetet..

 10. nekem kicsit furcsa, hogy így kiemelik a nevét a posztereken, hiszen a mozi változat is az ő nevével van címkézve, nem az ipsével aki pár hónapra beugrott a végén, hogy időben kész legyen a produkció abból, amit a csávó rendezett. szóval a snyder’s 2. cut találóbb lenne, vagy final cut of justice league, de talán még a justice league remake is.

 11. Ben11:
  Minden olyan jelenet amiben Henry arca furcsa nem lesz benne a Snydercutban, hiszen azok vagy használták Snyder jelenetének alap helyszínét de megváltoztatták a szöveget amit mond vagy egyáltalán nem is voltak benne az ő változatában. Ahol Henry arca normális az pl marad valószínűleg mert ugye az eredeti. Snyder mielőtt elkezdi forgatni a filmet minden jelenet amire szüksége van lerajzol még akkor is ha csak az asztalnál ülnek emberek és semmi action nincs és mindent amit lerajzolt le is forgatott. Pl az az ő jelenete amikor Superman széthúzza az ingjét ugye a klasszikus módon és elrepül, osztott is meg bts képet ahogy henry mellett áll mikor forgatják.
  Amik nem lesznek benne mert tuti, hogy teljesen Whedon: furcsafejű superman jelenet az elején a vízilóról vagy a verseny Flash-sel, a teljes orosz családi bizbasz, a nő nyilatkozata akinek elraboltak a férjét. Batman első jelenete a paradémonnal
  Na most ugye valamennyit azért felhasznált snyder anyagából bizonyos módokon, de azokat is megváltoztatta úgy hogy valószínűleg nem lesz nehéz különbséget tenni a kettő között.

 12. lacika: nem fognak forgatni semmit, de elvileg Synder nagyon sokat forgatott, amit kidobtak, és ott volt zöld/kék háttérrel, na most ezeket a háttereket fejezik be, és lesz végül Snyder cut (ez persze technikai veszekedés amúgy, mert nem volt Snyder cut igazából, nem létezett olyan, amit le lehetett adni a mozikban csak a Warner kidobta. Egyszerűen össze volt rakva az ő sztorija is teletéve “pre vis” jelenettel, mint anno a Wolverine workprint ami kiszivárgott)

 13. ” Snyder mielőtt elkezdi forgatni a filmet minden jelenet amire szüksége van lerajzol még akkor is ha csak az asztalnál ülnek emberek és semmi action nincs és mindent amit lerajzolt le is forgatott.”

  minden filmnél ezt csinálják, ez a storyboard.

 14. Igen, köszi nahát soha ne hallottam még ez a kifejezést…
  és ő le is forgatott mindent ez volt a lényeg amit Ben11nek szerettem volna írni, mivel kérdezte “nem lettek leforgatva?”

 15. “a VFX/post production cégeknek szüksége is van munkára, és ezért jó is, hogy adnak nekik”

  Hát ja, dolguk az lesz bőven! Elég, ha csak a főgonoszra gondolunk… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.