David Ayer nem áll be, nincs Suicide Squad rendezői változat

Ugye nem csak a Justice League volt mostohán kezelve a Warnernál, de a Suicide Squad is, amiből végül egy trailer-ház vágott végleges verziót, nem pedig rendes vágó. Ott sem kezelték jól a rendezőt, viszont Ayer nem áll be semmiféle sorba, hanem tökéletesen támogatja a stúdiót a döntéseiben, nem lesz Ayer cut a Squadból, nem kapunk több Jokert (elvileg őt metszették meg a legjobban).

human
írta
2020. 05. 22. 20:22
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “David Ayer nem áll be, nincs Suicide Squad rendezői változat” bejegyzéshez

  1. “Gyáva alak.”

    Lol, náluk készíti a Piszkos 12 remaket, mit mondjon publikusan, hogy utálja a stúdiót?

  2. Leto brutálisan mellé nyúlt, iszonyat teátrális, hiteltelen és röhejes volt az alakítása. Borzalmasan túl játszotta a karaktert, életszerűtlen és gagyi volt. Ha még több játékpercet kapott volna még jobban lehúzták, még rosszabb lenne a megítélése. Ugyanis egy alakítás attól nem lesz jó h minél többet látunk belőle, 30 mp után lehetett látni h borzalom amit Leto művel Jokerrel.

  3. En azon kevesek egyike vagyok akinek nem volt baja a Leto fele Jokerrel.
    Az a resz ami a trailerben is volt (im not gonna kill you im just gonna hurt you really really bad) a mai napig hidegrazos.

    De ettol fuggetlenul se gondolom hogy hasonlo lenne a ket film helyzete es lenne a ss- rendezoi cutnak letjogosultsaga

  4. @Fizdale:

    10. 10 másodperc után lehetett, sőt. Én a képeken sem értettem ezt a gizda trap rapper irányt, az esetek nagy többségében iszonyú gyerekesnek hatnak a rajta látható részletek, de ahogy megmozdult ez bizonyos is lett.

    Az “incredible path” a legjobb rész az üzenetében. Az. Incredible, szó szerint hihetetlen. Hihetetlen, hogy van egy suicide squad részben reboot, amiben az alig pár éves előző próbálkozás némely szereplője megjelenik, akik közül van akinek a szerelmi szála (Joker) kapott egy külön filmet egy másik színésszel, totál más tónussal, de nem gond, mert a Justice League Snyder Cut Batman-je is le lett azóta cserélve, meglepne ha lenne valaha Flash és Cyborg film, az új Joker remélem benne lesz az új Batman-ben, és minimum szeretnék látni mondjuk egy utalást egy szőke aquaman-re, csak hogy tényleg minden film külön univerzum lehessen végre.

    (Engem mondjuk ezzel egy időben futó CW sorozatok léte is túltelít, a DCU Titans már csak hab a tortán.)

  5. Én sajnálom, megnéztem volna, de nem a Joker miatt. Több lett volna a varázslónőből, anyadobozok, Steppenwolf, jobban kapcsolódott volna az univerzumhoz, kvázi felvezetve a ligát.

  6. Sehol nem állítja azt ,hogy nem támogatja és nem készül el. Hát ő is támogatta a SnyderCutot. Ez már azt bizonyítja ,hogy igenis elfog készülni az SS-ből is a Cut. Nem kellene olyanról írni amihez nem értesz.
    Nagyon látszik, hogy nem értesz a DC-hez, és egyetlenegy egy képregényt se olvastál a témában. No meg nem követed a DCUE alakulását. Arról nem beszélve, hogy neked Snyder-Ayer víziója nem való, nem bírod értelmezni az általuk bemutatott mély gondolatokat. Maradj csak meg Nolan filmjeinél.

  7. @Ayrons:

    én tényleg nem tudom, hogy te most ironizálsz, vagy sem…én visszaadom az internet jogositványom, ez az x-y-z generációs internet már nem megy nekem.

  8. Ez csak egy, a sok közül. Mármint a Snyder fanok részéről, ha valaki lemeri írni, hogy bocs ez nem kellene.

  9. nem maradtál le semmiről, mivel egy tökéletes paródiát írt, nem másolta :)

  10. @human:

    oké, csak nem látom darkeagle comment-jét, vagy ő ilyen visszatérő arc, akit illik ismerni?

  11. We need Jared Leto’s Joker. He was the best joker. Someone who cares about Harley. He has rethought, and I think he publishes very well how he went through, much better than before. We have to move with the age, this is the twenty-first century, and it only he t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.