Igazi Hot Toy

Felfedték a Wonder Woman 1984-hez vehető bábukat, játékokat. Sok polcra mehet az arany páncél.

13 hozzászólás a “Igazi Hot Toy” bejegyzéshez

  1. Szőrszálhasogatok, de nekem az előző ruhájával meg ezzel is az a bajom, hogy miért magasarkú? Ha a közös jeleneteknél kell, hogy egymagasak legyenek Pine-al, akkor oldják meg, de hivatalosan legyen lapostalpú az a rohadt csizma. Egyedül az első rész themiszkürai jeleneteiben van rajta lapos szandál, akkor miért nem maradhatott a csizmája is az?

  2. a film maga jó volt, nem kiváló, jó. és azóta több csajon is láttam, hogy igen, nekik ez annyit mutatott, hogy lehetnek ők is hősök, ez hasznosnak tűnik.

  3. [még ha esetleg érdekes is lehetne a felvetés WW jelmezéről, amit esetleg töröltem, olyan alpári volt, hogy igazából nincs kedvem azt olvasni az oldalamon, azért nincs itt már – a szerk.]

  4. 1: ne tegyünk már úgy, mintha a törölt Megmondóember (akinek 4 kommentje volt korábban, nem a közösség bástyája ez az accountja) nem trollkodni akart volna az egész kommentjével, és most nem dörzsöli a tenyerét, mert ti is öntitek az olajat az örömtüzére.

    2: ha szerintetek normális társalgás része bármilyen közegben a “baszhatósági index”, akkor lelketek rajta, de én tényleg nem akarom ezt olvasni. max meghal az oldal, vagy normálisabb lesz a közösség. tippre az ign,geekz,puliwood és még nem tudom kik nagyok sem ujjongva ugrálják körbe a trollkodást, de lehet tévedek, és ők szarnak rá ha normális kommentek nem születnek, mert sokaknak nincs kedve az előbb említett megnyilvánulás mellett jelen lenni.

    3: simán lehet értelmesen megfogalmazni kritikát a jelmezről, bár itt tényleg nem értem, hiszen eléggé képregényhű, nem modern feminista találmány https://ew.com/movies/2020/02/12/wonder-woman-golden-armor-explained/

  5. @4.: Rendszeresen csak ezt a filmes oldalt/blogot követem. Én nem vagyok PC, és nem is leszek, de megértem ha te az akarsz lenni, nincs ezzel semmi baj, manapság másképp nehéz fennmaradni, tehát felesleges magyarázkodnod a törléshullám miatt.
    Ha te úgy érezted, hogy az idézet szóösszetétel troll és nem humoros, illetve nem elég PC ide, akkor minden jogod megvan hozzá, hogy töröld az oldaladról. Szerintem felesleges megmagyaráznod, mert akinek van elég esze, az tudja, hogy számodra ez egy szükséges lépés volt.
    Tudom, hogy törölve lesz ez is, csak ezt mindenképp szerettem volna jelezni feléd.
    További szép napot, és nyáron se lustulj, jöjjenek az újabb hírek/kritikák! ;)

  6. Btw. mielőtt valaki azt hiszi, nem én voltam a “troll”, aki miatt sok hsz-t kellett törölni.

  7. Én kimondottan díjazom hogy nem hagyod elfajulni
    az alpári trollkodást, és továbbra is követni fogom a blogot.

  8. szerintem nem vagyok túl PC, elég sok szexista megnyilvánulás marad benn, bár lehet az íróik nem is érzik annak őket, de a túl extrémek zavarnak, főleg ha rögtön elterelik a társalgást, és arra megy minden, hogy most akkor a kommentelő milyen, aki írta.

  9. @vzsryl

    Az a komment szerinted vicces volt? Egy nőre azt írni? Agyam elszáll komolyan. És aki szerint nem az, az meg pc?

    Meg lehet ezt úgy is fogalmazni, hogy neki az első filmben csak Gal szépsége tetszett. Nem alpári, bukó, proli verzióban.

  10. @8.: Nem vádaskodni vagy hibáztatni akartalak. Írtam is, hogy megértem miért töröltél hozzászólásokat. Tényleg akadnak olyan embereknek, akiknek ez az “alpári, bukó, proli” stílus megfekszi a gyomrát. Én megpróbáltam vicceskedésnek elkönyvelni, így abszolút nem sérelmeztem, sőt még mosolyogtam is rajta.
    Neked is valamilyen egyensúlyt fenn kell tartanod, ami nem egyszerű, de ahogy írtam is, ezt felesleges megindokolnod. Ha valaki nem érti, annak nem kell megmagyarázni, mert időpocsékolás…
    Volt már rá példa máskor is, hogy muszáj volt PC-nek lenned, mert elszabadultak a trollok, főleg a te kérdőjeled miatt, lásd Wachowski testvéres hír, azt hiszem tavaly. Sokan olvassák a blogot, néha nehéz döntést kell hoznod, ez van.

    @9.: Nyugodj meg, attól megnyugszol.

  11. 9. Ja, mert a név “Zsírfeka” a magasintellektualitás és a szociálpolitikai elvek iránti érzékenység tetőfoka.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.