Jön Darkseid

Snyder be is kapcsolta a hype gépet a jövőre érkező Justice League: Snyder Cutnál, és posztolta Darkseidet (a színész is előbújt), akit ugye láthatunk majd az ő változatában.

8 hozzászólás a “Jön Darkseid” bejegyzéshez

 1. Csak el ne basszák arra a rövid időre is. Ez a fegyver szokatlan. Úgy tudtam, csak az Omega Sugárral nyomul:D

 2. Ez még a fiatal Darkseid mivel ez egy flashback ezért nincs omega sugár sem és ez a kép amúgy elég régi azoknak akik követik Snyder Vero oldalát. Ott mondta el hogy Darkseid elég sokat van a filmben sőt konkrét “eredet” sztorija is van benne.

 3. Ez Uxas, a fiatal Darkseid. Mondjuk ez már el lett cseszve. Értem Snyder 5 filmes saga-ját és amikor a JL-t forgatta, akkor még az volt az eredeti terv, de Darkseidnak Thanos szintű felvezetés kellett volna, a 3. vagy 4. team-up ellenfél és sok film után, nem ilyen hamar. Ha egyáltalán még gondolkodni fog a Warner az összefüggő dc univerumon a Snyder Cut /konkrétabban a Flashpoint után/, akkor ki lenne az ultimate ellenség? Hisz ha jól tudom, Darkseid-on kívül nincs más, aki oly hatalmas.

 4. Szerintem simán meglehetett volna oldani az egészet azzal, hogy Steppenwolf meg Darkseid tesók, és Darkseid elvesztette a Boxot egykoron a Földön, és emiatt száműzött lett. A hatalmat pedig Steppen kapta ezután.
  A JL végén pedig a legyőzött Steppent a száműzött Darkseid megöli és elnyeri az Omega erőt, ezáltal ő lesz új góré. Ezután lehetett, volna a háttérben szőni Darkseid terveit a Lámpások és Supi ellen.

 5. Zsirfeka
  Hogyne lenne Darkseeidnal erősebb. Nem is kevés. Sokkal nagyobb ellenfelek vannak még ott, pl az Anti Monitor, hogy csak említsek is vkit.
  Vagy ott vannak újabb neve mint Barbatos

 6. Szerintem ebben igaza van, Zsírfekának, Darkseid-nak kellett volna lennie az ultimate főcsírának a Justice League ellen, mivel minden más ellenfelet el lehetett volna sütni egy-hősös filmekben, pláne úgy, hogy az Brainiac, Anti-Monitor lemezeket már lejátszották sorozatokkal úgy ahogy, egy Starro vagy egy Crime Syndicate meg már túl nagy falat lett volna ennek a stúdiónak, így is izzadnak, mint templomban a… pedig talán jobb lett volna azok után behozni Darkseid-ot, de minimum egy New Gods filmmel felvezetni a fickót.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.