15 hozzászólás a “Poszteren a Kissing Booth 2” bejegyzéshez

 1. Öt percet tudtam nézni belőle. Nem jellemző rám az előítéletesség, de a főszereplő hölgy valami olyan szinten férfias kisugárzású (abból is a tuskó típus), annyira antinő az én szememben, hogy egyszerűen nem voltam képes elviselni a látványát. Egy ilyen sztorihoz könyörgöm, legalább az átlagot üsse már meg a főszereplő külseje.

 2. totoro:
  1. “Komolyan, tetszik valakinek ez a nő?????” – konkrétan egy húszéves tinilányt cyberbullyzol éppen arctalanul. Let that sink in.
  2. “Csak kiegészítésnek, mert a fenti poszter csalóka.” – 150%-ban biztos vagyok, hogy rólad is készült már milliónyi olyan kép, ami köszönőviszonyban sincs a facebook profilképeddel. De a kommentjeid alapján abban is biztos vagyok, hogy mivel a bully arra utal, hogy önbecsülésed 0, ezért a Te külsőd sem lehet valami Brad Pitt.

  Bocs, human, töröld, ha gondolod, de ez szerintem undorító…

 3. Pont a hétvégén néztem meg unalmamban ezt a filmet, mármint nem gondoltam, hogy folytatják. Elég kellemes kikapcsolódás volt a pizza mellé.

  Én azok közé tartozom, akik ezt a kiscsajt imádják (szerintem korosztályában elég jó színésznő), valamint én oltári szépnek is tartom. A 2 kezem összetenném, ha jelenleg ilyen barátnőt fel tudnék mutatni. Pont ezért jó kaszting, mert átlagos.

  Aki meg csak azért nézne romkom filmet, mert abban beletesznek egy überfaszahipergyönyörű csajt, az inkább böngéssze a modell-oldalakat.

 4. Minden esetre elismerésem human,mert kötelességtudatból vagy nevezzük elhivatottságnak,de meg tudsz nézni bármilyen filmet!
  Számomra mindenféle elöítélet nélkül szinte fizikai fájdalmat jelent egy-egy alkotás megtekintése és az ilyenek is közéjük tartoznak!
  Konkrétan sajnálom azt az időt amit elrabol tőlem ,plusz nem vagyok mazochista.

 5. 3: A cyberbullying kicsit mást jelent, mint amit te értesz rajta. Az már inkább aggasztó, hogy ennek nevében próbálod töröltetni az én személyes véleményem, kedves PC lovag. Ez csak az én véleményem, ha neked más, akkor más, én is tiszteletben tartom. Nekem nincs semmi bajom a színésznővel, nem az ő hibája ez a sztori, hanem a castingé. Van akit nem zavar ha a színész nem felel meg a karakternek, engem iszonyúan, pl. ezért nem tudtam élvezni a Mamma Mia-t sem, mert Meryl Streep lehet az egyik legjobb színésznő a világon, de hatvan évesen ha eljátszatnak vele egy 40 éves szépasszonyt, akkor az bizony számomra nevetséges, akárcsak jelen esetben a csúnya lány és a szép fiúk.

 6. Annyira ismerős volt a főszereplőnő, erre látom, hogy még pár éve ő sikoltozott gyerekként a Démonok között első részében. Kicsi a világ.

 7. 7: Szövegértés 101: a saját kommentemre mondtam, hogy törölje, ha gondolja, mivel off. Self-obsession level: infinite. Mellesleg nem a castingról beszéltél, hanem arról, hogy milyen ronda ez a 20 éves lány, és hogy mennyire nem indítja be a fantáziádat… Nekem ez még mindig undi.

 8. 10: Nem, nem erről van szó, a második hozzászólásban írtam is mi a probléma, te szexualizálod az egészet. Egyszerűen az a gondom, hogy a főszereplő nem alkalmas erre a szerepre, hiteltelen, másban biztosan jó de ebben nem, semmi beindult fantáziáról nincs szó, a széles fej, a húsos, konyhásnénis arc, a rövid nyak és a mélyen ülő szürke szemek úgy nagy általánosságban sem a szépség szinonimái, nálam meg valószínűleg tényleg duplán számítanak, ezért nem fogok hamut szórni a fejemre, és nem arról van szó, hogy minden színésznőt leszólok, egy-két ilyen számomra értelmezhetetlen eset van, ennyi. És hogy helyretegyem az nemi egyensúlyt, és felhívjam a figyelmet a kettős mércére, a Valerian férfi főszereplőjéről gátlások nélkül megírta majd minden kritika, hogy totális félrecasting, mert minden csak nem férfias, laza vagy jóképű (én is egyetértek vele) de valahogy senki nem kelt a védelmére.

 9. 11: “Nem, nem erről van szó, a második hozzászólásban írtam is mi a probléma, te szexualizálod az egészet.”

  Idézet az első hozzászólásodból: “Nem jellemző rám az előítéletesség (ez általában jelzés, hogy igen, itt most egy előítéletes beszólás következik), de a főszereplő hölgy valami olyan szinten férfias kisugárzású (abból is a tuskó típus), annyira antinő az én szememben, hogy egyszerűen nem voltam képes elviselni a látványát.”

  Ez mi, ha nem szexualizálás??? Ismétlem, egy 20 éves lánnyal kapcsolatban??? A helyreigazítást a castinggal már csak akkor írtad, amikor felhívtam a figyelmed arra, hogy mennyire gusztustalan a kommented, és még mindig az! Az első két kommentben ennek nyoma sincs.

  És gusztustalan, mert kifogásolod, egy elsősorban tinédzserek és korai húszas éveiben lévő fiataloknak szánt filmben, hogy a főszereplő színésznő nem a te szexuális gerjesztésedre lett kiválasztva. Ezzel ugye előrejelezve, hogy számodra jobb lenne, ha azok a nők, akik nem elégítik ki a te male gazed igényeit, azok jobb, ha a közelébe sem mennek ilyen filmeknek, mert ők számodra nem is léteznek! Wittgen kommentjét idézve: “Pont ezért jó kaszting, mert átlagos.”. De nem, neked nem lehet átlagos, mert ki kell, hogy elégítsen. És még mindig egy húsz éves lányról beszélünk!!!

  Valeriannal kapcsolatban: nem hallottam semmit erről, amit mondtál, nem is cáfolom ezért. De ha igaz: ugyanúgy kiállnék Dane Dehaan mellett is, mert az általad felhozott dolog is undorító. Toxic masculinity ugyanúgy káros férfiakra is. Itt nem a nemi egyensúlyról van szó, hanem arról, hogy akármennyire is szeretnéd, nem körülötted és a szexuális beállítottságod körül forog a világ.

 10. 12: Ekkora vehemenciával hegyeket lehet megmozgatni ami benned van :) Komolyan elbeszélgetnék egyszer veled személyesen, kíváncsi lennék tudnánk -e közös nevezőre jutni, vagy rám borítanád a végén az asztalt :D

 11. 13: Nem tudom, ezt miből vágtad le, gondolom a fejedben így jelent meg a kommentem, de legyen. És igen, hegymozgató vehemencia indul meg bennem, ha toxic masculinity-t látok dúlni, legyen az áldozat akár férfi, akár nő.

 12. de ezt itt eskü nem is értem, a fim tipikusan fiatal lányoknak szól, nekik akartak olyasmit csinálni, hogy “nézhetsz ki átlagosan”, amihez tökéletesnek tűnt ez a casting. Pont az ment volna szembe a céljukkal, ha hagyományos szépséget castingolnak. Minden szexuális dolgot félretéve, egyszerűen nem felnőtt férfiaknak szólt a film, láthatóan tudatosan. Ami nem baj, mert mittomén, a No Country For Old Men pedig nem fiatal lányoknak szól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.