Jöhet újra Cavill Supermanként

A Deadline lehozta, hogy a szerepet elvileg 2018-ban elengedő, de azért kedvelő színésszel tárgyalnak a visszatéréséről.

Egyelőre még nem különálló filmekről van szó, hanem Superman feltűnéséről a DCEU (vagy minek hívják amit mostanában csinálnak:) többi részében, például a Shazam 2-ben… vagy épp (és ez főleg csak tipp) a Justice League-hez ha utóforgatnak pár dolgot? A színész ugye meglepetés volt Snyder Justice League watch partyján, ahol online a rajongókkal nézték a filmet.

A Warner persze semmit nem kommentált még.

human
írta
2020. 05. 28. 17:21
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Jöhet újra Cavill Supermanként” bejegyzéshez

  1. A Martian Manhunter-ös átváltozós jelenetet biztos leforgatják. A Warnermedia elnöke vagy kije meg tegnap nyilatkozta a 30 milliós összegről /mivel a THR cikkben az volt persze nem megerősítve senki által, de azt mondta az egyik valaki, hogy 20 milliót kell rákölteni, míg egy másik valaki szerint inkább 30-hoz közeli az a pénzmennyiség/, hogy örülne, ha csak 30 millió lenne.

    Mondjuk a Variety szerint Cavill nem a JL-ben fog most utófelvételben feltűnni.

  2. “Utóforgatás nem lesz, azt nem engedi a wb”

    Nem engedik? Konkrétan ők kérték Snydert hogy forgasson pár jelenetet pluszban amiben felvezetik az új JL filmet meg a MoS 2. részét. :D

    Az hogy Cavill-nek csinálna kell bármit is a Snyder féle JL-ben azt kétlem mert a film alapból le lett forgatva majdnem teljesen és csak a CGI hiányzik kb. De Cavill új szerződése miatt lehet hogy visszahívják pláne ha tényleg lesz benne JL 2 meg MoS 2 utalás.

    Ráadásul olyan hírek is járják ami remélem nem igaz egyébként, hogy ha jól sikerül a Snyder Cut akkor Snyder folytathatja akár a saját univerzumát az HBO MAX-on. Remélem ez nem igaz mert nem kéne még jobban megkeverni a szart.

  3. Remélem ez nem igaz mert nem kéne még jobban megkeverni a szart

    Szerintem meg ha sikerul jora osszehoznia akkor igenis kapjon egy eselyt ha benne van a dologban. Raferne egy ,,restart” a dc filmes rehelyzetere es egy jol sikerulo, evek ota a rajongok alltal eletben tartott, extra rendezoi vallalat meg tudna oldani ezt az ujrakezdest.

  4. baszki felig mar alszom… szoval nem rehelyzetre vagy helyzetre es nem vallalat hanem valtozat :D

  5. Nem mellékszerepekbe kéne tolni, persze ez is jó dolog, hanem végre a MoS 2őt elkészíteni. De ne a Liga féle Supi legyen, hanem inkább a MoS féle.

  6. Na és Batflackel mi lesz, ha mégis folytatják ezt az irányt? Affleck bemhiszem, hogy visszajonne. Vagy lehet kinyirjak a JL Ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.