Ryan Gosling lesz Wolfman

Az Universal nem adja fel, és ugye a The Invisible Mannal új sikere is volt a régi szörnyes filmjeik egyik újrájának, így a Wolfman is kap egy rebootot, méghozzá Ryan Goslinggal a főszerepben.

Rendező még nincs, de a Variety szerint már szűkül a lista, amin a nevek vannak. A forgatókönyvet Gosling ötlete alapján Lauren Schuker Blum és Rebeca Angelo írja, és elvileg a Nightcrawlerre fog hasonlítani, az a követendő példa a modern koros hangulathoz. Ez eddig jól hangzik.

14 hozzászólás a “Ryan Gosling lesz Wolfman” bejegyzéshez

  1. megnézem mihez volt köze ennek a két csajnak, akik pont erre a munkára születtek. aha. kár h nem leptek meg. az invisible mantől kicsit elfog a hányinger, pedig csak posztert meg trailert láttam, mindenesetre Gosling miatt egy picit azért kivi wok

  2. Benicio Del Toro-t úgy sem überlei. Én vagyok a legjobban meglepve, hogy ezt mondom, de ő volt a tökéletes Lawrencce Talbot, annyira jól hozta a figurát. Meg a 2010-es film úgy volt jó ahogy volt, eltalálták a hangulatát, jók voltak a maszkok meg a particular effect-ek , nem ölték meg CG szarral és a színészgárda is beszarás volt. Annak kellett volna egy folytatàs, meg univerzumépítés, mert stabil alap volt, de gondolom nem termelt akkora profitot. Kár érte. Meg különben is, engem egy modern koros farkasember film nem èrdekel, azt csak az Amrican Werewolf in London találta el, de azon kívül egy sem. Ha farkasember, akkor a 19.század angliáját akarom látni, nem pedig valami tré modernkori helyszínt.

  3. Ps.: Bár mondjuk pozitív oldala is van a dolognak: legalább nem a kurva Rock lett a farkasember, a kopasz gólem alapjáraton úgy néz ki, mint valami kísérlet, hol kell arra még szőr meg agyarak. Csak attól mentsen meg az Úristen.

  4. Az Uratok: +1, teljesen egyetértek az általad írtakkal.

    2010-es filmet rebootolnak megint, hányinger. Gosling ide-oda, max házimozi lesz belőle alapítványiban, úgysem olyan név nálam a srác, hogy moziba menjek miatta.

  5. A 2010es egynek elment,de nagyon gáz volt mikor a két wookie harcolni kezdett. Klasszikus kinézete volt a dögnek, de nem működött sajnos emiatt sok helyen a film.

    Remélhetőleg modernizálják a kinézetét a Farkasembernek, de full CGI se legyen. Ha az Éjjeli féregre fog hajazni, jó is lehet. Amúgy se készült mostanában jó Farkasember film

  6. Milyen 2010-es filmet reboot-olnak könyörgöm, a werewolf, wolfman, akármi azért nem 2010-ben lett kitalálva.

    Nemrég kezdtem bele a Wolf among us játékba, tegnap futottam bele a Vampire The Masquerade Bloodlines 2 előzetesébe, imádtam a Teen Wolf-ot, …

  7. “legalább nem a kurva Rock lett a farkasember”

    mivel fel sem merült a neve, így nem tudom honnan buggyant ki ez a “legalább”

  8. Jöhet. Hátha valami újszerű dolog lesz belőle. Ha az invisible man szintjét hozzá már megérte.

  9. 8. A Rock neve még akkor felmerült, amikor a “Dark Universe-t” akarták elindítani a Tom Cruise féle múmiával. Több cikk buggyant ki róla a filmbuzin. Már akkor szó volt egy rockos farkasemberről, de a múmia minden szempontból bukott, azóta pedig nem jött új infó a szőrös rockról. Úgy gondoltam, hogy csak jegelték és majd előhozzák valamikor.

  10. #2 Elfog a hányinger egy filmtől, aminek csak a plakátját és az előzetesét láttad? Csalódott wok.

  11. Jigsaw :

    de el ám, már csak az a nő magában elég hozzá, és nagyon olcsónak és bénának is tűnt az egész filmet elejétől a végéig elmesélő előzetesben. blöe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.