VFX srácok vs. filmek

Ezúttal rögtön a 18 éves Reign Of Fire-rel kezdenek, ami korához képest brutálisan néz ki még mindig. Aztán jön a fiatal John Connor.

human
írta
2020. 05. 30. 20:30
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “VFX srácok vs. filmek” bejegyzéshez

  1. Yes, köszönöm, rendszeresen belefutok, hogy a Reign of fire (2020: tűz birodalma) milyen ronda, és majdnem agyvérzést kapok, mert az szerintem egyrészt akkor hihetetlen jó volt, másrészt MÉG MOST IS KEGYETLEN. Nemrég láttam, és esküszöm jobban tetszett benne a sárkány, mint a Trónok harcában. Szakadt szárnyak, bestiálisan jó hangok, lehetetlenül jó.

    És a film is, nem csak az effektek. Sose értettem miért fanyalognak egyesek. Még a wikipédián is le van írva, hogy a kritikusoknak (rotten tomatoes összesítés). Agyam megáll.

  2. Csatlakozom, nagyon jó film, effekt oldalról pedig azt emelném ki amire a videóban is reflektálnak, hogy valahogy súlya van mindennek: a sárkányoknál érzed a tömegüket, a tűznél a lángok erejét, stb. Bitang egy atmoszférát teremtettek, pazar akciókkal, pl. az első sárkányvadászat helikopterestül, lovastul, motorostul úgy van megkomponálva, hogy leesett állal nézem akárhányszor csak látom.

  3. Az a film meghaladta a korát szerintem. Nagyon régen láttam már de emlékszem, hogy tetszett. Ráadásul mindig meglepődök rajta hogy Matthew McConaughey van benne de emlékszem milyen badass palit játszott csak aztán elég szarul halt meg.

  4. @Swarnaus:

    Gondold meg másik szemszögből: nekiment egy sárkánynak, és ezzel lehetővé tette, hogy végül Bale karaktere legyőzze a sárkányt. Messze van az értelmetlentől, és nem is látok más lehetőséget, vagy lángok közt hal meg, vagy nekiugrik a sárkánynak pont olyan acéltökű módon, ahogy élt előtte. Sajnálatos, hogy nem volt többre képes, de pont előtte is elmondta, hogy akkor innentől Bale karakterét követi, mert eddig se jutott volna a saját acéltökű módszereivel nélküle.

  5. Rob Bowman volt a 2000-es évek Alan Taylora. Igen, néha én is meglepődök, milyen jó meglátásaim vannak ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.