Még csak hétfő van, de befutott a hét vicce: Josh Boone reménykedik a The New Mutants folytatásában

Josh Boone a film rendezője, aki korábban a The Fault in Our Stars-t csinálta, azt mondja, hogy örül a víziója augusztusi moziba kerülésének, ez az ő filmje, még ha tologatták is a bemutatót. Utána jön a poén:

Ultimately, after all this time, I was able to make MY New Mutants film, and I am proud of it. What I’m hoping for now is that it will be successful enough so the studio will allow me to complete a trilogy. I’ve got it all planned out.

Azt reméli annyira sikeres lesz a film, hogy a stúdió berendeli az általa már kitalált trilógiát.

WAT? Miközben a Disney már a mutánsok MCU-ba kerülését tervezi, a színészek már azt sem tudják, hogy miben szerepeltek, nemhogy visszatérnének a szerepbe, szerinte akárcsak 0.001 % esély is van a folytatásra?

És nem azt mondom, hogy rossz lesz a The New Mutants, ki tudja, de iszonyat pénzeket (1 milliárd fölött?) kéne kaszálnia ahhoz, hogy egyáltalán bármi felmerüljön a Disneynél, de lehet még akkor beáldo… mit is írok, esélytelen, hogy annyit hozzon a film, nem kell tovább gondolni.

12 hozzászólás a “Még csak hétfő van, de befutott a hét vicce: Josh Boone reménykedik a The New Mutants folytatásában” bejegyzéshez

 1. Enélkül a hit nélkül neki se állna filmet készíteni az ember, ugyan így leírhatnád, hogy mennyi az esélye, hogy a kezdő rendező kap egy lehetőséget, az is kb. egy a tízezerhez vagy hasonló :) .

 2. ha abban hinne, hogy simán kap még munkát, az érthető, de sztem ez már nem hit, amit itt mutat.

 3. Annak, hogy kap még munkát sokkal nagyobb az esélye, mint annak, hogy egy 0 filmet rendező ember kap egy első filmes lehetőséget, én ezt hasonlítottam ahhoz, hogy abban a hatalmas káoszban ami most jelenleg lehet odaát, valaki berendeli a filméhez a folytatást, akár úgy, hogy totál leválasztja a fősodratú, még évek múlva megvalósuló új X-men filmektől.

  És még csak nem is ez a lényeg, hogy én mit látok, hanem az, hogy ő ahhoz, hogy egyáltalán eljusson idáig kellett egy kegyetlen nagy hit. Pár éve szerintem azt se gondolta volna sok ember, hogy ennyi tologatás után kap egy lehetőséget, hogy végül mégis az ő verziója kerüljön az emberek közé.

 4. cherockee: szerintem elbeszélünk egymás mellett. a Disney aki azt sem tudja a Deadpoolal mit kezdjen, hogy keverje az MCU-ba, külön futtat egy X-Men mellékfranchiset? Ne már. Nyilván megvan benne a hit, és lehet otthon gondolja azt reggelente, hogy hátha, de ilyet kijelenteni mint a fenti az szerintem vicc. Hopp, ezt a címet is adtam a posztnak. Ha valahol nincs káosz az az MCU, ahhoz tuti nem nyúlnak kétségbeesett döntésekkel, ezért mondom, hogy esélytelen egy New Mutants franchise.

 5. Csak azért nem került fel még a Disney+-ra, vagy máshova a film, mert nagy eséllyel (pár hete volt is pletyka róla) a szerződésben az áll: Moziba kell bemutatni az Új Mutánsokat.
  Amúgy már régen a süllyesztőbe került volna az egész.

 6. Most már csak azért is megnézem moziban, annyit tologatták szegényt. :D

 7. @human:

  nem beszélünk el egymás mellett, én értem amit te írsz, csak nem értek vele egyet. értem, hogy nagyon kevés az esély arra, hogy lesz new mutants 2 vagy bármilyen más formában folytatás (bár animációs vagy egyéb, MCU-tól független vonalon simán landolhat az ötlet, a csapat), de azt vedd észre, hogy emberünk jelenleg szerinted nevetséges reménykedése kellett ahhoz, hogy egyáltalán elkezdje ezt a pályát, a szerinted értékes és becses filmek kb. ugyan így esélytelenek voltak, csak más okokból. utólag nagyon könnyű azt látni, hogy de, de, x filmnek egyértelmű volt, hogy van értelme, és lesz rá pénz, de szerintem te is tudnál minimum 10 olyan filmet felsorolni, aminek esélye nem volt, hogy legyen, majd jött egy sztrájk, egy gazdasági helyzet, egy vezetőváltás, egy új üzleti modell, egy nem várt kreatív döntés, és lett egy film. nem azt írtam, hogy lesz new mutants 2, azt mondtam, hogy ha ebben nem hinne, akkor az egész karrierjét is elfelejthetné.

 8. Főleg, hogy nem a Disney+-ra kerül fel, hanem az HBO Maxra. Úgy olvastam, hogy 2022 vagy ’23-ig a Fox-szal van szerződése a streaming platformnak.

  New Mutants meg olyannyira lesz, hogy az Antman filmek rendezője írja/rendezi(?). Feige-ék nem fognak a Foxból átvenni semmi ilyet a Deadpool-on kívül, amit meg nem lehet tudni, hogy pg-13-ra visszaveszik és be az Avengersbe vagy önálló filmként folytatják R kategóriában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.