5 hozzászólás a “A házi karantén után folytatódhat az Avatar forgatása” bejegyzéshez

  1. Mintha arról lett volna szó a korábbi sajtóhírekben, hogy a második film anyagait már leforgatták és már a harmadikon dolgoznak valójában.

    Idén moziba küldhetnék az első Avatart megint vagy adjanak ki egy még jobban bővített anyagot, hiszen most bármikor tudnának digitális “utóforgatást” csinálni a stábbal. A rendezői változat is adott plusz mélységet hozzá, de mintha lett volna még vagy 40-50 perc be nem fejezett vagy kivágott jelenetük. Szerintem ebből a rajongók simán néznenek egy 220-240 perces változatot is.

    Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy még négy folytatás jön, akkor szigorúan 2 óra után vége vagy ott is 2-2,5-3 órás filmeket várhatunk, ha tényleg ennyi minden elmesélnivalójuk van a kánon bővítése után.

  2. Platschu:

    Én arra tippelek, hogy azért nem fogják moziba küldeni az első Avatart ismét, mert nem telt el húsz év, mint amikor ez valóban komoly sikert hozott, azaz a Star Wars IV-V-VI. esetében. Itt csak 11 év lenne, és azóta a filmnézési szokások is iszonyatosan megváltoztak. Mindenkinek otthon már van olyan hangtechnikája és 100+ cm-es tv-je, vagy projektora, ami mellett semekkorát sem ütne, ha újra moziba küldenék. Akit érdekelt, már megvehette Super Extened Blu Ray Editionban is, vagy tudom is én miben, de a többség, nem rohanna ezért moziba, kvázi, kevést pénzt hozna, ami meg nagyon csúnyán mutatna a sajtóban egy évvel az új film bemutatója előtt. Így ez esélytelen.

    Sokkal nagyobb ráció lenne abban, ha a Disney +-ra küldenék jövő ősszel egy hyper-super vágásban, kibővítve és a többi. Előtte nyáron felvezetni kb úgy, mint idén a jövő évi BvS Snyder cut-ot. Ezt elképzelhetőnek tartom, de újra moziban ez már nem lenne box office tényező. Ez a feladat immár a második részé. (Bár, a Végjátéktól éppen könnyen vissza lehetne szerezni még pont a második rész bemutatása előtt a “Világ legsikeresebb filmje” címet. Ebben lenne ráció.)

    Mozikban az újrabemutatók manapság már nem hoznak dollárszázmilliókat. Ennek az időnek vége.

  3. “Mintha arról lett volna szó a korábbi sajtóhírekben, hogy a második film anyagait már leforgatták és már a harmadikon dolgoznak valójában.”

    nem tudni, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak két filmet forgattak, és ah azok sikeresek akkor jön még kettő. De tény, hogy a forgatás kezdetét 2017-ben jelentették be, szóval mindenképp érdekes, hogy mi a faszt csinálnak, viszont ha megnézed a színészekkel az interjút, akkor össze-vissza beszél mindenki.

  4. Szerintem ha tartani akarják a jövő karácsonyt, akkor már nem forgatni kellene, hanem befejezni az utómunkálatokat lassan :D

  5. ez a dátumosdi lassan olyan lesz hogy csak akkor lesz igaz ha már elmúlt … :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.