A Mission: Impossible 7 forgatása talán szeptemberben folytatódhat

Amikor jött a koronavírus, akkor épp Velencében forgatták volna a Tom Cruise főszereplésével készült filmet, de nyilván fel kellett függeszteniük a dolgot. Közben már volt olyan hír is, hogy végül Velencét kiírják a filmből, máshol játszódik majd, ami elvileg ott zajlott volna, de ez lehet végül mégsem így lesz. Nem is ez a pletyka a lényeg, hanem hogy a film segédrendezője azt mondja, hogy talán szeptemberben folytatódhat a forgatás.

We hope to restart in September. We hope to visit all the countries we planned to. We hope to do a big chunk of it back in the U.K. on the backlot and in the studio.”

Viszont azt is hozzátette, hogy nem vesznek vissza semmiből, valahogy megoldják a kaszkadőrös, meg a tömegjeleneteket, azt kell szállítani amit a néző elvár egy Mission Impossible filmtől.

5 hozzászólás a “A Mission: Impossible 7 forgatása talán szeptemberben folytatódhat” bejegyzéshez

  1. Érdekes, hogy a korábbi posztban, az akciófilmek között még senki sem említette a Mission Impossible filmek egyikét se, (nekem se ugrottak be), pedig Tom Cruise minden epizódban kitesz magáért. :)

  2. Ha nem a True Liest írom, akkor biztosan a Fallout-ot írtam volna. Baromi összerakott, látványos, szórakoztató cucc. Remek móka elejétől a végéig.

  3. @speranza:

    Milyen igaz, nekem se jutott eszembe, pedig Tom Cruise filmjein kívül kb. csak Nolan filmjei mozgattak meg moziban. Napokban néztem az Edge of Tomorrow-t, az is top10-es nálam. Engem a kérdés felvetés már elvitt a 90-es évek felé nagyon erősen, nem is gondolkodtam jelenben, pl. a Winter Soldier is kifejezetten jó film, és mégis a kommentekben csodálkoztam rá.

  4. Na és a friss hús Extraction ? Annál látványosabb vágatlant nem mindenhol látni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.