Major Grom and the Plague Doctor-előzetes: orosz szuperhős jöhet?

Van az a meme, hogy “nézzük meg batmant moziban!!!” nem, van otthon Batmanünk. Az otthoni Batman meg ez a trailer, amiről a Watchmen és a V for Vendetta mellett (érdekes hasonlítás egy orosz filmnél) simán a The Dark Knight Rises ugorhat be. Csak úgy látványra, a sztori elolvasása nélkül.

A Major Grom and the Plague Doctor képregényen alapszik, ami 2013-ban indult az oroszoknál, és a főszereplője egy Szentpétervári nyomozó, aki el akarja kapni a The Plague Doctor nevű önkéntes igazságosztót. A rigóbácsi (izé, pestismaszkos szuperhős) nem mellesleg olyan gazdagokra vadászik, akik a pénzük segítségével menekülnek meg az igazságszolgáltatás elől. Mi a fordulat, hogy a nyomozó amúgy a rigóbácsi? Még a macskanő is feltűnik, teljesen Batman-hatású a videó, ami amúgy technikailag eléggé rendben van.

human
írta
2020. 06. 04. 20:19
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Major Grom and the Plague Doctor-előzetes: orosz szuperhős jöhet?” bejegyzéshez

  1. Technikailag amúgy eléggé nincs rendben, azont kívül, hogy sikerült pár kameramozgást és beállítást lelesniük a jobbaktól.

  2. Az oroszok egyre komolyabb filmeket gurítanak hollywood-i mintára. Pl. a “Koma” is több szinttel feljebb pörgette az Inception koncepcióját, megdobva a hangulatot, ez is hasonlóan hanglatos továbbgondolásának tűnik a Batman koncepciónak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.