Matt Reeves hozhatja az új Jokert

Na ez a pletyka az, amire azt mondom, hogy valószínűleg nincs igazi forrása mögötte a The Direct-nek, egyszerűen csak egy olyan tipp, ami a film- és franchisekészítést ismerve 99%-ra bejöhet.

A konkrétum? Semmi nincs, csak “elvileg az”, hogy Matt Reeves a The Batmanben utal majd a Jokerre, és a trilógia 2. vagy 3. részében be is hozza a sok gonosz között.

És mit lehetett eddig tudni? Hogy a The Batmannek köze lesz Arkamhez, és több gonosz is lesz benne. Innen már csak egy lépés a fenti “belső infós” tipp, hiszen Joker akkor is Batman leghíresebb ellenfele, ha amúgy van neki bőven más is a képregényekben. Nyilván a Warner nem hagyja nélküle a franchise-t majd. És már az sincs, hogy Ledger emlékét kell az új színésznek, akiről nyilván semmi casting hír nincs, megugrani, csak Leto mostohán kezelt damaged franchise-Jokerjét. Meg Phoenix drámás Jokerjét, aki teljesen más úton jár. Már meg van ágyazva annak, hogy jöjjön az új színész, mert a DC-nél képregényes módon több párhuzamos történet van.

A kép csak illusztráció, hiszen nincs tényleges hír.

human
írta
2020. 06. 08. 20:49
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Matt Reeves hozhatja az új Jokert” bejegyzéshez

 1. Talán ez lehet a világ egyik legkönnyebb tippje hogy idővel benne lesz Joker is. :D

  Egyébként én még mindig várom a pillanatot mikor Mark Hamill megkapja végre az esélyt hogy Joker lehessen csak ugye Battinsonhoz ő túl öreg de hát mivel ez a film is Elseworlds sztori így miért ne lehetne megoldani?

  Amúgy én azt se mondanám biztosra hogy Phoenix féle Joker idővel nem tűnhetne fel. Oké Todd Phillips nagyon tiltakozott hogy saját univerzum meg miegymás, sőt azt is mondták folytatás sem lesz, aztán jött az 1 milliárd meg a kritikai siker és azóta utóbbi már változott is szóval bármi lehetséges ha van elég lóvé. A Warner amúgy sem tudni sosem mit csinálnak. :D Flash mozival simán behozhatják az amúgy is tervezett Flashpointot és akkor mindent egybemosnak.

 2. A Joker-film világa szerintem összeegyeztethetlen Batman karakterével, és az ott látható szülőgyilkosság sem úgy zajlott le, ahogy bármikor előtte (arról nem is beszélve, milyen képet festett Thomas Wayne-ről és Alfredről az a film). Mindegy is, mert Joaquin Phoenix kizárt, hogy szerepeljen egy klasszikus képregényfilmben, az ő Joker-karaktere nem is illene bele egy olyanba.

 3. A Phoenix-es Joker-ből nem tudom kinézni a anarchist gangster-t, és nem tudom elképzelni milyen lesz egy Phoenix-es Joker 2, mondjuk 2 évvel a Batman 2 után, vagy előtt, vagy akárhogy.

 4. Joaquin filmje a 80-as években játszódott és elseworld story volt, míg Battinson a jelenben lesz. Már ennyi elég ahhoz, hogy az ember összerakja, hogy nem fogják keresztezni a két filmet. Phoenix szerintem alá se írt volna, ha egy klasszikus képregényfilm lett volna a Joker. Mondjuk amiket eddig láttunk, azok alapján Reeves filmje még Nolannél is földhözragadtabb lesz /kocsi, ruha/.

 5. Hozzanak már eddig moziban nem látott karaktereket. Man-Bat, Hush, Red Hood, Deathstroke, Black Mask, Clayface. Phoenix Joker-ét úgy sem lehet felülmúlni.

 6. Azért nézzünk mélyen magunkba, adott Pókember jelenleg a Marvel Filmes Univerzumban, akinek alapja Ben bácsi halála, de az emberek tiltakoztak az ellen, hogy újra bemutassák, holott irtó fontos lenne, hogyan halt meg Peter szempontjából. De erre 2016 óta, számoljuk 5 évvel, ha ez 2021ben jön, 5 év alatt láttunk a sorikat is beleszámolva vagy 4x Bruce Wayne szüleinek gyilkosságát.

 7. #5 Fizdale: +1

  Clayface, Man-Bat mennyire állat lenne már.
  Most már simán menne a király cgi is, gyerekjáték manapság az ilyesmi.

 8. @1 darkEagle: Szerintem Jokernél annyira nem fontos a korkülönbség, Hamill simán lehetne, hiszen nem fizikai, inkább szellemi ellenfél.

 9. Jól jönne egy konzervatívabb változat a karakterből (pl. Arkham játékok).
  De jó döntés, hogy nem az első részben hozzák be. Mostanában sokat kaptunk Jokerből, kicsit pihentetni kéne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.