A Snyder Cutról kicsit

Snyder megerősítette, hogy Cyborg a film szíve. Lehet csak a #blacklivesmatter miatt, de közben ugye az volt a film bemutatója előtt, hogy több Cyborg lesz benne, amit végül a Snyder cutban meg is kaphatnak a rajongók.

Tony Goncalves az HBO Max feje pedig arról beszélt, hogy a Snyder Cut micsoda győzelem a fogyasztóknak. “I think the consumer wins at the end of the day, and I think we’ve put together a product offering that has multiple Snyder cuts”. Mármint ez utóbbi azt jelenti, hogy igyekeznek minden rajongói bázis kiszolgálni az HBO Maxon, legyen szó a DCEU-n kívüli franchiseokról is.

3 hozzászólás a “A Snyder Cutról kicsit” bejegyzéshez

  1. Itt a film szíve alatt szerintem arra gondol hogy mennyire fontos része hiszen az egész karakter az Motherbox-ból készült és ezt alig érintették ugye a Whedon féle JL-ben. Pedig eléggé fontos.

  2. Remélem nem csinál belőle egy “Tony Stark-ot”. Persze a vágás sokat segíthet a karakterének a rendes kiépítésében, mert a mozi változatban elég gyengusz karakter volt.

  3. Szerintem többet is láttunk a Whedon verzióban Cyborg-ból, mint amennyit szerettünk volna, egy Titans filmben elbambulnám órákig az embert Nightwing mellett, de egy JL filmben eléggé potyautas a karakter a többi nagyágyúhoz képest, anyadoboz ide vagy oda. Ha már #blacklivesmatter, akkor John Stewart zöld lámpását kellett volna becsempészniük, aztán ráfoghatták volna, hogy mindig is benne volt az original syndercut-ban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.