Bill and Ted Face The Music-előzetes

A világ összefogását kellett volna elérniük, és megmenteni a valóságot. Nem sikerült. De majd most, a harmadik részben? A jövőbe mennek a dalért, ami képes erre, hogy maguktól lopják el abból a korszakból, amikor már megírták a dalt.

A teaser alapján úgy tűnik, hogy a jövő azért lángokban áll.

11 hozzászólás a “Bill and Ted Face The Music-előzetes” bejegyzéshez

 1. Király lesz!
  Remélem, hogy megtartják a Haláli túrás szinkronhangokat, mert nem lenne jó ide László Zsolt (Bill-nek meg tuti, hogy Csőre Gábort adnák).
  Bill – Bolba Tamás
  Ted – Mikula Sándor
  Halál – Zubornyák Zoltán

  Bár ugye az is kérdéses, hogy itthon megjelenik e szinkronnal, mert elvileg nem a mozikba mutatják be augusztusban, hanem megy valamelyik streaming-re.

 2. Csak szerintem néz ki az egész rettenetesen fáradtnak, legfőképp Keanu Reeves-szel? Iszonyat igénytelenül néz ki szegény.

 3. Mindenki Valenciába megy a City of arts and sciences-be ha új autót akar bereklámozni, vagy jövőbeli jelenetet akar forgatni “”olcsón”?

 4. Z0l1: Szerintem pont ez a koncepció. Sztárok lehettek volna, de nem lettek, és helyette lett belőlük két megfásult átlagember. :)

 5. Gyerekkorom nagy kedvencei, a 2. Rész kb az első film amire emlékszem. Remélem nem egy dugós-fingós-káromkodós baromság lesz, hanem egy kedves, ártalmatlan baromság.

 6. A másik srác teljeen normálisan néz ki, míg Keanu esetében mintha kapott volna sminket rendesen. Vagy csak én nem láttam egy ideje szakáll nélkül, de valami mintha fura lenne az arcával. Csak nem digitálisan fiatalították?

 7. Platschu:
  Én is így érzem. Alex Winter szerintem is úgy néz ki, mind ahogy az emberek ki szoktak nézni, miközben öregednek, de Keanu nagyon furcsa. Nem áll össze a kép. :/

 8. Elültetted a bogarat a fülembe. Ha jól tudom kb. 55 éves és most itt próbáltak fiatalabbat varázsolni belőle, de inkább néz ki úgy ezzel a sminkkel, mint Piton professzor a Harry Potterből. Alan Rickmant ott is furcsán próbálták fiatalabbnak bemutatni a visszaemlékezések miatt, pedig ő ott kb. 70 éves volt.

 9. Az a baj, hogy ennek nem a kult-státusz, hanem a Keanu-státusz ad létjogosultságot, ami kockázatos, de bízok benne, hogy elkerülik az ezzel járó csapdákat. Nekem város, bár a mozit megfontolom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.