Csak a retró: Taken

Nyilván elő kell vennem azt az előzetest, ami egy időre akció-thriller sztárt csinált Liam Neesonból. Mutatnak akciót a videóban, de egyértelműen az a bizonyos telefonhívás dominálja az egészet, ami miatt klasszikus lett a film. Na jó, az is segített, hogy az első rész nem igazán fogta vissza magát.

Good Luck. Ilyen amikor aláírja a halálos ítéletét egy idióta bűnöző, mert nem tudja kivel kezd.

11 hozzászólás a “Csak a retró: Taken” bejegyzéshez

 1. Úgy vagyok vele, hogy ebből csak az első részt érdemes megnézni, de azt nagyon.
  A későbbiekben engem kiidegeltek a vágásokkal.

 2. azt a torkost sosem felejtem el a taxis jelenetben. a kettőt talán 1x ha láttam, a többit(?) sose fogom. gyanús, hogy az egyik részében van a híres kerítésen átugrás, mi

 3. 1:07 wilhelm scream? : D Egyszer láttam a filmet, de úgy emlékszem, hogy tetszett anno. Neeson szerintem hihető volt mint badass pasas…

 4. Az előzetes miatt néztem meg a filmet annak idején és igen a telefonos részlet miatt mert annyira keményen elmagyarázta Neeson. Meglepetésemre korrekt akciófilm volt. A többi rész sajnos szóra sem érdemes.

 5. Az utolsó igazán jó akciófilmek egyike. Hol vannak ehhez képest a mostaniak? Mert az elmúlt 5 évből nem ugrik be semmi amire megadtam a 8 pontot. Az első rész nagyon rendben volt, többször láttam, a második is elment szódával kétszer, a harmadik meg egyszer is sok volt.

 6. Hú ez tényleg mekkora trailer, simán libabőr, pedig azóta nem láttam hogy anno még teljesen ennek hatására szaladtam el a filmre, ami bizony ritka nagy moziélmény volt. Azóta is bármikor újra tudom nézni: Neeson karizmáján és a pofás akciókon túl szerintem azért szögez mindig simán a képernyő elé, mert nagyon para atmoszférát teremtettek magával az elrablással és a mögötte húzódó motivációval. Valahogy ezek miatt az arctalan lánykereskedő férgek és az áldozataik látványa miatt mindig teljesen kiborulok és ott vagyok fullra a főhős mellett a pusztításában, sokkal inkább mintha lenne egy megfogható “főgonosz”, aki valami kevésbé földhözragadt okból (óriási rablás, a világ elpusztítása, háború kirobbantása, stb.) g*cizne azzal, akivel nem kellett volna.

 7. Neeson-nak már önmagában a hangja is badass. :D Az első részt nagyon szerettem.

 8. Fogalmam sincs hogy csináltam hogy anno ez a film elkerült így nem moziban láttam. Meg is nézem milyen minőségben tudom elérni

 9. Én arra emlékszem, hogy értetlenül álltam a film sikere előtt. Megnéztem egy rettenetesen közhelyes B filmet láttam. Ma sem látom másként.

 10. Kihagyhatatlan darab. 2 egy fos a 3 nem is nezem. Nemreg volt a tvben, jol esett ujra. (Misszió imposzible mind szar, wick 3mat 15 percig birtam, pedig a 2 valahogy begyere volt.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.