30 hozzászólás a “Folytatják az Avatar 2 vagy 3 vagy 4 vagy 10 forgatását” bejegyzéshez

  1. A képen látható helyszín miatt feltétlenül Új-Zélandra kellett menniük… :D

  2. emlékszem azokra az időkre, amikor egy hasonló forgatási kép után George Lucast keresztre feszítették volna… ma ez már megszokott. Lehet hogy ő anno egy meg nem értett zseni volt??

  3. Cameron egy zseni. Ennyi. Ponttal a végén.

    Én nem bánom mit csinál és meddig tart, mert a Piranha 2. kivételével minden filmje zseniális vagy nagyszerű. De inkább zseniális.

    Szóval, biztosan nem azért mentek Új-Zélandra, mert még nem járt ott és ki akarta próbálni milyen délen a klíma. Esélyes, hogy a WETA DIGITAL és a kedvező adózási rendszer vonzotta oda.

  4. Ahol kèkebb a fal… ott a helye…
    Szànalmas, mi lett ebből a valaha tènyleg zseni rendezőből…
    Lenyilatkozza, hogy ha ma forgatnà a terminator filmeket, akkor CSAK CGI-t hasznàlna???!!!
    Tényleg?? Akkor köpd szembe magad a tükörben, de ne a rajongóidat és mozinézòidet!…
    Utóbbi kitételt bizonyította is a Sötét végzet című ostoba, igènytelen, gagyi terminator paródiával, ahol állítólag csak produceri feladatokat látott el… legnagyobb szégyenére.
    Dzsémsz, menj nyugdíjba!…

  5. Én csak arra vagyok kíváncsi vajon akadt-e 48 órányi szabadideje, hogy végre megnézze és áment mondjon az évek óta a fiókjában kallódó Abyss és True Lies remasterek-re. Mert eddig mindig az volt az indok hogy neki nincs ennyi szabadideje. :)

  6. 10: Az Alita rendben volt, a terminátor meg – bocs, szentségtörés – már a második résszel elkezdett vérezni.

  7. Nem tudom, az Avatar anno gyönyörű volt, de ennyi. Nem tud érdekelni, főleg ilyen sok idő múltán.

  8. Biztos valami nagyban gondolkozik,de ezen már csak röhögni lehet,hogy tízen éve tologatja ezt az egészet.

  9. Cameron most 65 éves. A látvány biztosan lenyügöző lesz, én egy dologtól félek. Az ember idősebb korára egyre szentimentálisabb és érzelgősebb lesz, és pont ezek voltak eddig is Cameron gyenge pontjai, ha megnézitek a legtökösebb filmjei a T1 és az Aliens, utána már egyre több az érzelgősség, sokszor túl szimpadias módon. Az Avatarnál ez az ökoüzenettel karöltve már nagyon túl volt tolva, félek, hogy ha az új részek erre még rátesznek két lapáttal, akkor tényleg elvéreznek mint film. Egyébként az Avatar korszakos film lehetett volna, ha kivették volna belőle a szerelmi és az erőltetett ökoüzenet szálat, valamint sokkal komorabbra hangolták volna.

  10. “Biztos valami nagyban gondolkozik,de ezen már csak röhögni lehet,hogy tízen éve tologatja ezt az egészet.”

    nem tologat senki semmit. elkezdték a forgatást, amikor hivatalosan bejelentették, és az eltart pár évig, ahogy mondták. egyszer toltak premierdátumot talán, vagy annyiszor sem. az, hogy ki mit találgatott korábban, mielőtt bármi hivatalos volt, az nem jelenti azt, hogy tizen éve tologat bárki bármit is. el lehet olvasni a nyilatkozatokban, hogy mikor kezdték írni a filmet, hogy mikor akartak neki menni a forgatásoknak, mert korábban nem volt technológia, stb.

  11. “Senki sem tudja, hogy 2 év után pontosan min dolgoznak, ”

    Az Avataron? Vagy még milyen infó kell? Az Avatar 3 negyedik jelenetén? Forgatják a részeket. Az, hogy ma a másodikból vesznek fel jelenetet, holnap meg a negyedikből, mert nyilván nem sorban forgatják, nem hiszem, hogy bármi jelentőséggel bírna. Elég régóta dolgoznak már rajta, hogy ez ne legyen meglepő, minden évben be is jelentették, hogy mikor kezdik el, és azt is bejelentették, hogy mikor fejezték be az adott évre a forgatást, de erről írtál is. És négy részt nem fognak túl gyorsan felvenni.

  12. Cameron megmondta, azért várt ennyit, mert nem készült el az a technológia ezidáig, amellyel a víz alatt jobban lehet forgatni. Ettől függetlenül az első rész se volt egy hatalmas nagy alkotás,a sztori szempontjából. A látvány odabaszott de ennyi, arról nem beszélve, hogy azóta csak a Gravitáció hozta azt a 3D-s látványt.

  13. Javítson ki valaki ha tévedek, de azért “húzódott” eddig a forgatás mert az elmúlt 10 évben Cameron a WETA-val közösen reszelgette a víz alatti mocap-et. Plusz mellette megírta 4 rész forgatókönyvét az se lehetett kis munka. A premiert meg nem nagyon tologatták, csak a szennylapok hozták le minden évben, hogy késik a film pedig még el se kezdték a forgatást.

  14. @Tom: pedig anno milyen büszke volt ahogy a T2-ben megcsinálták a helikopteres üldözés jelenetet az autópályán, igaz rohadt veszélyes mutatvány volt de megérte:)

  15. Dzsémsz Kemeron azóta halott a szememben, amióta: ad1., csak a CGI-nak él (a zseni Stan Winston forog a sírjában)
    ad2., a viccnek is a legrosszabb Terminator Genyózist propagàlta, mint tökös folytatást…
    ad3., tudomásul kellett vennem, hogy ennek az embernek bárminemű köze van a Sötét végzet című celluloid-hulladékhoz.

    Ezek utàn, vàrjam szájtátva a hupikéktörpök legújabb animációs részét?!…😂😂

    De a Direktor úr munkássága 1984-től egészen 2009-ig valóban 10/10-es értékelésért kiált.
    Azóta a pálfordulás és leépülés minden megnyilvánulása..

    Sajnos.

  16. Nem arrol volt szo, hogy a forgatast mar befejeztek es csak az utomunkak vannak hatra? Plusz arrol is volt szo, hogy csak a 2. es 3. reszt csinaljak es ha azok jol teljesitenek a mozikban akkor johet a 4-5. De azota lehet lemaradtam valamirol.

  17. Tom:

    Cameron utolsó filmje épp a 2009-es Avatar volt.

    Most tényleg azért rohadjon meg, mert producerként beállt az új valóban rettenetesen gyenge Terminator mögé? Keresett egy kis költőpénzt és kész. Az a film Tim Miller filmje volt. Lehet ha Cameron nem ugat be neki, még szarabb lett volna. És nyilván nem fogja azt mondani, hogy jó szar lett, nézzétek meg. Mikor producer volt.

    Cameron szerintem csak a saját rendezésiért felel. Azok pedig mind jók, legalábbis a nagy, játékfilmek igen. Dokufilmjei pedig inkább a hobbijai, meg amik épp érdeklik.

    És ez a kék macskaemberes lehúzás azért sántít, mert egy átlag Marvel filmben százszor gyengébb karakterek vannak, akik szintén kékek, zöldek és lilák pl, X film alatt is semennyire sem kibontott jellemekkel. (Most komolyan, ki tudna tíznél több jellemzőt osszeszedni egy Nebuláról, vagy Thanosról?)
    Az Avatar sztoriban is minimum veri a mostanában futó képregényfilmek 95%-át.

  18. Bírom, hogy sokan azzal pampognak, hogy hogy tudják eddig húzni a film készítését, meg mit dolgoznak már ezen ennyit. A tudatlanoknak üzenem: Keressetek rá, eredetileg mikorra akarta Cameron elkészíteni az AVATAR 1. Részét :) megsugom, nem 2009, de még csak nem is a 21.század

  19. Azán mindenki néz, mint hal a szatyorban, mikor beül az Avatar2-3ra és kiderül, hogy JC elkészített 1-1 űberfasza Terminátor és Aliens folytatást, amitől mindenki besza-behu. Nagy fles lenne.

  20. Tényleg nem utálkozásból mondom, de nálam egyre nagyobb érdektelenségbe fullad az Avatar. Sokkal érdekesebb lett volna, ha nem vázol fel neki még vagy 8 részt…

  21. A 2009-es Avatar is olyan volt, hogy igen, lenyűgöző látvàny, technikai újdonságok… és mégis!
    Tegyük màr a szívünkre a kezünk! Az Avatar a legjobb filmje? Ebből idézgetünk àllandóan? Dehogy kèrem… mèg a top 3-ban sincs benne…
    Érdekes, a T1-T2, Titanic, Aliens ott figyelnek a polcomon Blu-ray-en, megvettem, fizettem érte… az Avatart elèg volt látni egyszer moziban, majd kèsőbb otthon letöltve… mondom, kètszer láttam összesen az Avatart… míg az előbb említett filmeket több százszor. Miért?
    Ha erre a kèrdésre keressük a vàlaszt, kell, hogy érzékeljük, ezzel az egèsz Avatar-koncepcióval baj lesz… ez látványos volt 11 évvel ezelőtt, de az ugráló animàciós hupikéktörpök ma màr nem fognak akkorát ütni.
    És igen, azzal, hogy bárminemű köze volt a Sötét végzet című gyalázathoz, tudom, ez már nem az a James Cameron, aki volt anno…
    Pont.

  22. Az hogy ő a producer pár filmnél az csak egy marketing fogás a laikus emberek részére. Semmi köze egyik filmhez sem. Csak ott a neve hogy producer. Nem ő rendezte őket.

  23. Ghostface: kár, hogy a Dark Fate rendezője mondta, hogy Cameron szétszedte a verzióját, és egy sajátot vágott belőle, a moziba kerültet.

    amúgy általában igaz a kijelentésed.

  24. Köszönöm Kedves Human! Ehhez nincs is mit hozzátenni. A tèny, az tèny. Dzsémsz barátunknak vastagon benne van a keze a Dark Fate című trágya meg”alkotás”ában…

    Az meg, hogy a rendező rendezi a filmet, sajnos évtizedek óta nem igaz… a mocsok társadalommérnökként fellépő, abszolút propagandistaként működő producerek mindenbe belepofáznak… gyakorlatilag a rendező szerepe a legtöbb amerikai filmben ma már egyszerű végrehajtó.

    James Cameron arról volt híres mèg a kilencvenes években, hogy neki 100%-osan szabad keze van, csak akkor tud és hajlandó dolgozni egy munkàn, ha fullosan az ő elkèpzelèsei valósulnak meg…

    Erre nèzzétek mi lett ebből az ikonból! Szemen köpte magát és minket màr 2015-ben, amikor lenyilatkozta, hogy a Terminator Genysis A MÉLTÓ folytatása az ő filmjeinek és kifejezetten ajánlja megtekintésre. Igènyes és kritikus (rajongók) mozinèzők szerte a világon felkaptàk a fejüket, felrobbant az internet, hogy: “James! Megőrültél??! Mi van Veled?? Ez most komoly?? Mert viccnek nagyon durva!”

    Ha megfigyelitek a kötelező trendeket, akkor láthatjátok, hogy (mintha parancsra tennék) minden rendező és színész bohócot csinál magából, lejáratja korábbi alkotásait, karaktereit…
    Lásd: Ridley Scott – Alien Covenant, Schwarzenegger – T3-T5-T6, Al Pacino – Jack & Jill, Robert de Niro – Nagyfater elszabadul (de ez csak egy példa a sok közül), Stallone – Rambo 5…

    De àlljon itt két színész, aki mèltósággal vonult el nyugdíjba: Gene Hackman, Sean Connery… tőlük nem làttátok, hogy szembe köpik magukat és ezáltal minket…
    Fejhajtás előttük!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.