Ghosts of War-előzetes: a Titans főszereplője háborúzik

A Butterfly Effect (egyik) író-rendezőjétől. Egy szakasz kivezényelnek egy náciktól visszafoglalt régi villa védelmére. Először rajtuk ütnek a németek, de aztán jön a horror, mármint a házban a természetfeletti fordulat.

Elég ránézni a poszterre, de azért előzetes is van. Holnap felkerül a directtv-re, szóval ha valamelyik csapat figyel, akkor mindjárt nézhető. A VOD premier július közepén lesz.

12 hozzászólás a “Ghosts of War-előzetes: a Titans főszereplője háborúzik” bejegyzéshez

 1. Annyira félelmetes a film, hogy az előzetes is elszaladt/elbújt előle. :D

 2. Azt hiszem bőven elég a poszter is.Az előzetes valószínűleg már visszafordíthatatlan károkat is okozna! :)

 3. A poszter elég trágya ez tény de az előzetes alapján azért nem tűnik ez annyira szarnak. Jó horrort nem csak “A” kategóriás színészekkel lehet csinálni SŐT az “A” kategóriás színészes horrorok általában mind be is buknak mert csak a nevek nagyok bennük. Egyébként két Titans színész van benne mert itt van Alan Ritchson is, sőt a Smallville-ből itt van a Bart Allent-t aka Impulse-t játszó Kyle Gallner. Szóval jó kis Titans-Smallville casting van. :D Mondjuk ettől még nem rohanok a film után csak mondom.

  Amúgy akik látták ezt a hármat játszani másban azok tudják hogy egyáltalán nem rossz színészek.

 4. Ezek a régi villák már csak ilyenek voltak
  egy olyan korban, amikor még minden zöldes-barnás-szürkés árnyalatú volt és magas volt a levegő nácitartalma…

 5. Biza! Például az Overlordban Pilou-n kívül kit lehetne említeni,aki “nagy moziban vagy tvben” szerepelt? Mégis odaba*ott rendesen. Bilizénért pedig kár, őt kedvelem, de sajna nem kapott igazán jó szerepeket-filmeket.

 6. 2. világháborús horror? Kb olyan ritka mint az űrhorror, szóval jöhet, remélhetőleg már holnap, ahogy írtad Human, várom! Nem ide tartozik de valaki csinálhatna már a Dead Space játékokból egy jó kis vérgőzős űrhorrot :D.

 7. Az Overlord nagyon adta, megérdemelte a mozit, ez viszont “házban lakó szelllemek” sztori, amiből van már több tucat, úgyhogy a körítés sem adja el nekem.

  A Dead Space filmet (sorozatot?) viszont támogatom én is. Jó kis hent a(z)űrben.

 8. Most újráztam az overlod-ot, még jobban tetszett mint elsőre, kár hogy nem csinálnak több ilyen filmet. Rated R és még szórakoztató is (Dredd bizony)? Sajna tuti bukta a kasszáknál…így kb csak 6-8 évente kapunk ilyen piszkos szórakozásokat :).

 9. Ez a poszter te jó ég, még a ZS kategória túl hízelgő ehhez a poszterhez. . .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.