Palm Springs-előzetes: napújraélős vígjtáék

Tudjátok Idétlen időkig (Groundhog Day) koncepció, csak a főszereplők most egy esküvőn ragadnak, mármint az a nap ismétlődik. Andy Samberg már tolhatja egy ideje, amikor valahogy mellé kerül a z időhurokba egy nő is. Közösen már jobban szórakoznak.

A Hulu filmje július 10-én érkezik, és lehet csak mert sokakkal ellentétben én bírom Samberget, de a nyár egyik várós darabja.

8 hozzászólás a “Palm Springs-előzetes: napújraélős vígjtáék” bejegyzéshez

  1. Itt is nagyon várós, Samberg mellett Cristin Milioti miatt is (ritkán látom, de mindig örülök neki)

  2. A Sundance-en év elején nagyon szerették, Sambergtől a Popstar meg nem értem miért nem lett kultfilm, mikor az is egy irtó vicces és minőségi darab.

  3. Nagyon város a cucc. Nekem nem is annyira a színészek miatt, hanem maga a koncepció az amit imádok. Napújraélős hülyülés bármikor jöhet. Hab a tortán, hogy az előzetes is korrektnek tűnik.

  4. Samberg zsarus sorija az egyik kedvencem, a Popsta film meg nagyon jó volt, úgyhogy ezt is várom. Előzetes alapján lesznek benne számomra releváns fárasztó poénok.

  5. Előismeret nélkül ültem le elé. De annyira, hogy limonádé-vígjátéknak gondoltam Samberg miatt.
    A film egyből berántott és nem engedett. Szórakoztató, elgondolkodtató, precíz és ami szinte a legfontosabb: minden egyes szinész a vásznon nagyon benne volt a szerepében, vagy hogy mondjam.
    Ilyet, még!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.