Desperados-előzetes: le kell törölni az emailt

Tudjátok a Netflix “komédia” amiben egy nő megtalálja a tökéletes pasit, szexelnek, meg minden, aztán a csávó eltűnik 5 napra. Mi mást lehet ilyenkor csinálni a ghostolóval, mint elküldeni az anyjába? A főszereplő megteszi a barátnőivel, olyan emailt küldenek huhúú, aztán kiderül, hogy valójában egy baleset miatt tűnt el a férfi, szóval le kell törölni, mielőtt elolvassa.

A probléma nem is a sztori, hiszen ha elfogadjuk az alapkoncepciót, akkor működhetne, hanem a borzasztó kinézet és 0 poén… Pedig az előzetes magyar feliratos.

6 hozzászólás a “Desperados-előzetes: le kell törölni az emailt” bejegyzéshez

  1. Hova tűnt az egészséges humorérzék a forgatókönyvírókból? Az utóbbi évtized „csajos” vígjátékai kivétel nélkül élvezhetetlenül humortalan, bugyuta filmek lettek. Kb. a „szőke nős” viccek szintjén mozog mind. Íme, az újabb példa.

  2. Nem csak a “csajos” vígjátékok, hanem ámblokk az összes majdhogynem. Fáraszató, agyatlan és leginkbáb gusztustalan, persze akinek az értelmi szintje egy kanál vízzel ér fel, biztos szereti őket. Mondjuk amcsiéknál ez nem meglepő.

  3. Ez sajnos így van.

    + sajnos lassan viccelni sem mer majd senki, mert megsértődik valaki, és elássák a filmedet: megaláztad a nőket/férfiakat/szőkéket/olaszokat/mittudomén, aztán véged van, egész nap kérheted a bocsánatot.

  4. Talán Todd Philips (Joker, Másnaposok) nyilatkozta, hogy ő nem is készít vígjátékot többet, mert a kultúr píszí kinyírta a műfajt…El is kezdték karaktergyilkolni, de valljuk be, igaza van.

  5. Elég wtf a casting Aly-Winston része, nem száz éves sorozat a New Girl, hogy ez ne legyen zavaró…

  6. nemtom, egy filmet valószínűleg többen néznek meg, mint a New Girlt a legjobb pillanataiban tették, szóval gondolom ezért nem izgultak a castingon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.