Jövő nyáron Shyamalan-t nézünk

Na nem a fordulatairól híres M. Night Shyamalan (Unbreakable, Glass, The Happening) arcát, bár gondolom egy cameora feltűnik majd benne, hanem az új, egyelőre még cím nélküli filmjét mutatják be 2021 júliusában.

Írta, rendezte, és producere is a műnek Shyamalan, és a szereplőgárda: Eliza Scanlen (Little Women), Thomasin McKenzie (True History of the Kelly Gang), Aaron Pierce (Krypton), Vicky Krieps (Phantom Thread), Alex Wolff (Hereditary), Abbey Lee (Lovecraft Country), Nikki Amuka-Bird (Jupiter Ascending), Ken Leung (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens).

És egyelőre tényleg ennyit tudni, rejtegetik itt a lényeget. Mondjuk a szereplőket elnézve nem szállt el a költségvetéssel, talán Visit kaliber várható?

human
írta
2020. 06. 23. 23:15
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Jövő nyáron Shyamalan-t nézünk” bejegyzéshez

 1. A szereplőgárda nagyon ígéretes, ha az utóbbi évek sormintáját nézzük a direktor úrnál, akkor ez egy jó film lesz.

 2. A Glass-el nálam egy életre tiltólistára helyezte magát szóval thanks, but no, thanks.

 3. Shymalan-nal az a gond, hogy nagyon korán villantott nagyot és nem tudja átugrani a mércét amit ő állított. Illetve ez még talán oké, a baj, hogy folyamatosan megpróbálja, mert ő az az ember akinek csavar kell a filmjeibe, és ez egy fölösleges nyomás. Bár még így is sokszor közel van.
  A falu sokáig jó volt, a vége gyenge, a Happeningnek is voltak pillanatai (még az is tetszett, hogy a természet a ludas) csak ne fussunk a szél elől :D
  Jelek-máig besz@rok rajta, 6 érzék, Sebezhetetlen remek darabok. A Glass végére nem tudta odatenni sajnos. Nálam mondjuk a mélypont a lány a Vízben, na az egy nézhetetlen alkotás :D
  Azért írtam le ennyi filmet, mert igazából nem rossz a csávó, nem hibázik többet mint a legtöbb elfogadott rendező, csak nála mindig kell, hogy robbanjon a vége. és ez már nem megy úgy.

 4. A Léghajlító filmre mi lehet a magyarázat? Kb egy óvodás írta és látszik, hogy még a színészek is elröhögték a jeleneteket. A Lány a vízben ahhoz képest mestermű.

 5. @Puffin:
  Erről nem tudok nyilatkozni, ott az eredetit rajzfilmet vagy sorozatot, sem ismerem, azon túl, hogy van és tudtommal jó. Így a mozit is elkerültem. D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.