Over The Moon-előzetes

A Netflix megunta a játékot, csináltak végre egy tényleg Disney/Pixar animációs filmet? Mondjuk Glen “Oscar díjas” Keane rendezésében, aki azért nem hasonló minőségben vitte haza azt a díjat. Nem is ez a lényeg, csak vicces volt, hogy a poszterre meg a twitterükre is írogatták az oscart, de azt nagyon nem, hogy miért kapta.

A film egy lányról szól, aki be akarja bizonyítani, hogy a Holdon él egy szerelmére váró istennő. Vagyis a hivatalos leírás:

A tudomány felé elhivatott szenvedélyes és okos kislány űrhajót épít, hogy a Holdra szállva bebizonyítsa a legendás Hold Istennő létezését.

Szinkronos előzetest adott ki hozzá a Netflix, de azért odatettem az angol hangút is a poszter alá.

5 hozzászólás a “Over The Moon-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ismét megmutatják kvázi az egész művet három percbe sűrítve. Már felesleges is megnézni. A húde-trendi középszer, kicsit átcsomagolva a langyos víz, és semmi újdonság. …next

  2. @jiliac:

    cinizmust kikapcsolhatod, pont hogy az előzetes ahogy látom alig szól a film első feléről, majd a második feléből magyarázat nélkül felvillantottak 10 képet. nem nézek sűrűn előzeteseket, mert utálom, ha előre ellőnek mindent, de itt mit is lőttek el, hogy egy filmben, aminek a cím over the moon, abban egy lány el is jut végül a holdra? vagy hogy ott talál majd valamit?

  3. @cherockee:

    Te úgy tűnik híve vagy az epigoizmusnak. Semmi gond ezzel, mint tudva lévő a szürkének is lehet vagy ötven árnyalata. De attól az még szürke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.