Ava-előzetes: Chastain is keménykedik

Jessica Chastain egy titkos szervezetnek dolgozó bérgyilkosnőt alakít, aki megszegi a szabályokat azzal, hogy vált pár szót az áldozataival mielőtt megöli őket. Ez nem tetszik az egyik fejesének, Colin Farrellnek, viszont a mentora, John Malkovich igyekszik megóvni mégis.

A végeredmény? Hát ránézésre egy közepes akciófilm. Bírom Chastaint, a drámai részt tuti cipeli simán, de a bunyók már ebben a pár percben is erőtlennek tűntek.

human
írta
2020. 06. 24. 15:54
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Ava-előzetes: Chastain is keménykedik” bejegyzéshez

 1. Épp elkezdtem örülni annak, hogy Ioan Gruffudd is játszik a filmben, amikor kinyírták…

 2. Tisztara Killing Eve sorozat filmben.

  Vilanelle(Jessica Chastain)es Konstantine(john Malkovich)

  Micsoda nehez sztori LOL

 3. Ezt addig vártam amíg nem láttam tavaly a rendezőtől az Octavia Spencer féle Mami-t. Az akciók olyan gyorsak nem is látom ami a halálom. A 96 percből lesz 10 akció. Mellé próbálnak valami sztorit gyömöszölni aminek a fordulatait sikeresen le is lövik az előzetesben. Érzésre a végéből is vágtak be rendesen. Ennél hol maradt a nézzünk filmet címke?

  És ha már Chastain és a jól adagolt akció akkor a fanoknak a részben Budapesten forgatott The Debt-et ajánlom!

 4. Meglepő módon, számomra teljesen helyén van az akció, pedig nagyon szokott zavarni. Talán kicsit sokat mutatott a trailer, nem?

 5. Nem azért, de ha olyan akció filmet csinálnak, ahol a főhős egy nő nem tudnának végre valami újat kitalálni az alkotók CIA ügynökös/bérgyilkosnős sablon sztorin? Szinte mindenegyik film ugyan arról szól, csak más színésznő a főszereplő. Van egy ügynöknő, vagy egy bérgyilkosnő, akit a gonosz korrupt kormányügynökök megbíznak egy feladattal, átverik és a nő erre levadássza mindet.
  Nem lehetne például egy női zsaru filmet csinálni inkább? Abból úgyis rohadt kevés van.

 6. “váLt* pár szót” :)

  node nem kukacoskodom, bocsi. Ezért nem szeretek már semmiféle előzetest megnézni. Tényleg láttuk az egész filmet. Ettől függetlenül bármi, amiben Chastain/Farrell van, jöhet.:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.