A Cyberpunk 2077 előzetese

Amikor megjelenik novemberben, akkor sok embernél pár napig nem lesz mást, csak ez a sztori.

Filmes, GTA-szerű előzetest kapott a Keanu Reeves-t is szerepeltető játék.

(Nem mellesleg bejelentettek egy ebben a világban játszódó 10 részes sorozatot is a Netflixre közben, amit 2022-ben nézhetünk majd.)

18 hozzászólás a “A Cyberpunk 2077 előzetese” bejegyzéshez

 1. Nemtudom, valahogy komolyabbra számítottam. Fogalmam se volt róla, hogy az egész ilyen paródia szintű baromkodás lesz, Blade Runner hangulatot vártam, erre egy futurisztikus hangovert kaptam.

 2. Valószínűleg olyan hangulata lesz, ahogy jatszod. Mármint ha tényleg rendes szerepjáték lesz.

  Fallout is tud baromkodas is lenni, meg komoly poszt apok

 3. Az Uratok: Az előző trailer ennek a folytatása, ahol azért kiderül, hogy nem minden szép és jó. Szerintem simán belefér, hogy élte a baromkodós életét és nyomta a bulikat ezerrel, amíg be nem ütött egy rosszabb meló és annak következményei, amit láttunk korábban.
  Aztán majd meglátjuk, hogy milyen lesz valójában, ha végre valahára meg is jelenik. :)

 4. Fasza kis ízelítő ismét. Remélem ez az időpont tologatás a minőség emelésére fordítódik majd. Szóval inkább később jöjjön, minthogy félkész terméket kapjunk.

 5. Uratok: szerintem azzal, hogy benne van a nevében, hogy “Punk”, nem számíthatsz komolyságra. Ez tényleg olyan Punkos, futurisztikus Punkos, azt viszont hozza. Engem az Altered Carbon sorozatra emlékezetet.

 6. Remelem nem ilyen GTA szintu linearis akarmi lesz, hogyha kicsit maskepp csinalod a kuldetest akkor insta fail.

 7. @T:

  A cyberpunk komplett világát, nem a játékot, hanem ezt a műfajt komolytalannak nevezni azért elég erős. A punk megvan, hogy mit jelent? Nem a blink-182-ből kell kiindulni :) .

 8. DH: A fejlesztők állítása szerint megprobaltak a leheto legtobb modon teljesithetove tenni a kuldeteseket;)

 9. en kifejezetten remelem hogy meglesz benne a gtara jellemzo szabadsag. Hogy orakat el lehet tolteni csak azzal hogy a varisban maszkalsz es figyeled mit csinal nelkuled

 10. Még kölyökként, 1992-ben, a magyar megjelenéskor olvastam Gibson Neuromancerét, és kb. azóta várok egy igazi CYBERPUNK filmre/sorozatra. Nekem a Mátrix valahogy nem adta annyira. Veszettül szórakoztató akció volt, de maga a Neuromancer mátrixa nekem hiányzott. Nagyon kíváncsian várom, hogy mi fog ebből a sorozatból kisülni.

 11. “Remelem nem ilyen GTA szintu linearis akarmi lesz”
  vs.
  “en kifejezetten remelem hogy meglesz benne a gtara jellemzo szabadsag”

  Most akkor…?

 12. karit: egyrészt lehet két külön véleménye az embereknek, h mi hatalmas szabadság. másrészt az egyik arról szólt, hogy a küldetések csak 1 módon végezhetőek el. a másik pedig a gta világról, amikor épp nem küldetésben vagy, avagy hogy elmehetsz benne edzőterembe, aztán úszni a tengerben, ilyesmi. san adnresban mehettél triatlonozni, muscle cart ugráltatni, táncolni.

 13. már évek óta kész a 2 évad ebből a storyból az a címe hogy altered carbon :)

 14. Állati jól néz. Az első gameplayes videó nekem meggyőzőbb volt, mert ott elég szépen a szánkba rágták, hogy minden küldetés és maga a világ is változik a döntéseinktől. Ez a csapat azért kihozta a Witcher 3-t, amibe a lengyel kormány rengeteg pénzt beleinvesztált, de aztán búsásan kaszáltak is vele. A minőség ugyanis eladja magát és nem számít honnan jön. Itt is tobzódnak az ötletekben és a megvalósításban, amire sok “nagy” játékstúdió nem képes. Keanu Reevesnek is annyira tetszett, hogy egy rakás extra szöveget felvettek vele és tovább bővítették a karakterét.

  Egyszer csak remélni tudom, hogy a trailerekben utazó Digic Pictures mellett azért lesz egy nagyobb hazai játékfejlesztő csapat is, mert ha a lengyelek ilyet le tudnak tenni az asztalra, akkor szerintem a hazai lelkes szakemberek is képesek lehetnének erre. A játékiparban rengeteg pénz van, tehát nem feltétlenül kell nekünk mindig bedolgozónak lenni, mint a film- és sorozatiparban. Úgyhogy hajra fiatalok! A CD Projekt Red a jó példa, hogy nem lehetetlen feltörni ebből a régióból sem.

 15. 15. Igen pont erre gondoltam. A rockstar a gtaban es a red deadben (foleg a 2ben) bemutatta parszor hogy csinalj szabad vilagot ami akkoris szorakoztato ha nem foglalkozol a sztorival

  Na ezt a fajta kreativitast remelem a jatektol

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.