Újabb 2 hét a Tenetnek

Mármint annyit csúszik, mert Amerika mintha nem kifelé tartana a koronavírusból, szóval az alábbi sincs kőbe vésve azért.

Augusztus 12-re tették a film bemutatóját, sőt, az Inception ismételt moziba küldése is csúszik így július 31-re ott.

human
írta
2020. 06. 26. 13:46
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Újabb 2 hét a Tenetnek” bejegyzéshez

 1. Ekkora balfaszoskodást amit ezek az amcsik csinálnak! Az már világosan látszik hogy az idei évük rámegy a koronavírusra, harmadik hónapja nagyjából ugyanannyi a napi fertőzések száma, ezen a héten pedig rekordot döntöttek a számok. Ebből világosan látszik hogy merre megy a trend, az idei filmeket el kell halasztani jövőre, legalább bevállalnák az ide-oda tologatások helyett…. még becsülendő is lenne…a nagyobb stúdiók úgysem adják ki idén a blockbustereket.

 2. @Kerijoe:

  A “becsülendő” szót én nem tudom értelmezni üzleti számításokkal kapcsolatban. Én sem látom, hogy lenne túl sok esélye 2 héttel, de akár 2 hónappal később se sok, de egy kicsit sem lep meg, hogy próbálkoznak. Kérdés, hogy most egy ilyen két hetes halasztás mennyi veszteséggel jár, mennyi marketing megy levesbe, stb.

 3. ez kezd érdekes lenni. nyilván arra is játszanak, hogy ha esetleg megnyílik a piac, akkor az első “ajtótberúgós” blockbusterként mindent vigyen.

  viszont ha vakon beküldik nem tele termekkel, akkor meg jócskán elmaradhat a bevétele és azért sok esély nincs arra, hogy teltházon menjen bármi pár hónapon belül, pláne az USA-ban. akkora a hype, hogy a stúdió simán 1 milliárdra árazhatta be (szerintem) és mehetne akármekkorát a házimozis piacon, mindenképp csalódás lenne.

  nem egyszerű a helyzet, de talán célszerűbb lenne folyamatosan tolni a pénzt a marketingbe, Nolan film meg simán ülhet hónapokig dobozban, úgyis özönlenek rá, ha véletlen csak a jövő év közepén jelenik meg.

 4. @abelh:

  Egyetértek, de nekem úgy tűnik, hogy nem igazán lehet nagy kockázata nekik belőni egy új dátumot, és megint esetleg halasztani, egyrészt ez is publicitás, másrészt lehet hogy tényleg nem nagy a költség, nem nyomják újra a plakátokat, stb. Akkor meg? Miért ne tartsák a répát a csacsi orra előtt folyamatosan?

  (Mondjuk az külön érdekes, hogy egy Jurassic Park, egy Transformers mennyivel alkalmasabb lenne répának, csak hát pont az egyik utolsó, aki szabad kezet kap rendezőként lett az áldozata ennek a bafakodásnak.)

 5. ha annyi kövér lenne hazánkban, mint Amerikában, akkor, mint forgalmazó, nem két évvel tolnám, hanem két évvel. :)

 6. Bár nem tudom hogy jön ide, és kétszer két évet írtál, de Magyarország az EU legdagadtabb országa. De az USA-tól sem sokkal maradunk el a 68 százalékunkkal. Ami nőhetett is az utóbbi 5 évben.

  hungary: 72% of men and 64% of women were overweight or obese / 2015 (azóta nőhetett)
  us: Percent of adults aged 20 and over with overweight, including obesity: 71.6%

 7. elnézve a járványkezelést, idén már nem lesz nagy bemutató a mozikban szerintem :( ha mégis akkor örülni fogok

 8. @human: azért a statisztikák elég csalókák. Főleg mivel BMI alapján számolnak. Azaz a testmagassághoz viszonyított testsúly szerint sorolnak be. Tehát ha egy 190cm-es 108 kg-os fitness/testépítő bajnok vagy 2% testzsír aránnyyal, akkor statisztika szerint az elhízott/túlsúlyos kategóriába esel. Németországban/Ausztriában alaposabb a szelektálás és ha a rendszeresen sportol rublikába “igen”-t teszel, akkor onnantól nem szerepelsz a mintavételi csoportban…… a magyar stat. mintavételi eljárás ezt a pontot figyelmen kívül hagyja. Illetve csak az életmódra koncentráló statisztikákban veszi figyelembe.

 9. “Tehát ha egy 190cm-es 108 kg-os fitness/testépítő bajnok vagy 2% testzsír aránnyyal, akkor statisztika szerint az elhízott/túlsúlyos kategóriába esel. ”

  igen, itthon ilyenekkel van tele minden :D nehogy már azt mond, hogy akárcsak 10000 ilyen ember van itthon, aki eltolja a statisztikát. Ennyi erővel Amerika is tele van ilyen emberekkel, avagy mindkét oldalon eltolják.

  Csak arra utalok, hogy nem olyan egyszerű a nemzetileg túl zsíros kaják országából mutogatni, hogy hülye kövér amcsik. Plusz továbbra sem értem hogy illett a témához :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.