A Sweat posztere

Minek neked egy igazi barát, ha van 600 000 követőd? Hát mert minden ember vágyik igazi intimitásra, azért.

human
írta
2020. 06. 29. 11:11
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Sweat posztere” bejegyzéshez

 1. Azert bizony. Csak aki bombazo annak nincs ilyen gondja. Persze van olyan aki elhiszi, h van. Az egész film egy baromsagra épül.

 2. 1. Ez egy jó poszter :)
  2. “Csak aki bombazo annak nincs ilyen gondja.” Meg fogsz lepődni, de de. És nem celebekről, instacsajokról beszélek, hanem normális. de gyönyörű nőkről, akik mégis önbizalomhiányban szenvednek és nagyítóval nézik magukat.

 3. Flanker.
  Rosszul tudod. Ez ugysnz a kamu duma mint a dagikkal jobba szex.. Akikrol beszelsz azok valamilyen szelsoseget kepviselnek. Aki jol nez ki (es tenyleg jol) az magas piaci erteket kepvisel. Ilyen a világ. Hadd ne mondjam el hol dolgozok vagy hol dolgoztam de biztosithatlak, h nem a szexi nők arcan latsz bizonytalansagot, önbizalomhianyt. De persze, higyjem el, h ez a film jol bemutatja, h szegenyek belul szenvednek. Lol

 4. Bombázók esetében akkor beszélhetünk az intimitás hiányáról ha rendszeresen és teljesen tudatosan utasítja el a hozzá (normálisan is) közeledő fiatalemberek illetve férfiak közeledését. Egy kevésbé szép lány esetében lenne releváns a téma akit tényleg mindenki elutasít aki neki tetszik. Persze értem az üzenetet h a jól kinéző influencer számára sem fenékig tejfel az élet de akkor is. . .

 5. Catch def: hát a filmben sem mutatja azt a külvilág felé, hogy önbizalomhiányos, lol.

 6. Mert az a dolga, abbol keresi a penzt. De en nem azokrol a pillanatokrol beszelek amikor mutat valamit a kulvilag felé. Azokrol amikor hétköznapi életben latom őket. Az önbizalomhiany nincs csak ugy egy szep nőnél. Ez csak egy urban legend amit szeretnek elhinni emberek.

 7. Ez a film már nézhető valahol? Csúnyán lemaradtam, még előzetest sem láttam, pedig érdekelne; nem is kicsit…
  Egész izgalmas az a beszélgetés, ami kialakult itt a kommentszekcióban. Flankerral egyetértek abban, hogy bizony vannak a körülöttünk zajló valóságban is gyönyörű, ám önbizalomhiányos nők. Ez egyértelmű, de vajon miért ilyenek abban az esetben is, ha a szélrózsa minden irányából megkapják, hogy mennyire szépek, okosak, értékesek stb.? Egy-két konkrét esetet tudnék mondani; az egyik leányzónál biztosan a neveltetésében keresendő a hiba (a fiatal Angelina Joliet képzeljétek el). Nem igazán érti a bókokat sem, mellette olyan lelke van, amilyen nekem soha nem lesz. Aztán ott egy másik hölgyemény is, aki tisztában van az adottságaival, vágyik is a figyelemre, mégsem elégedett maradéktalanul önmagával. (Nem is tudom, talán Shay Mitchellt képzeljétek el, a Pretty Little Liarsből/a Youból.)Érzelmek helyett arrogancia mögé burkolózik, el lehet dönteni, hogy melyikük a szimpatikusabb? Aki felvállalja a gyengeségeit vagy az, aki menekül előlük? Sokuk termeli magában a hamis endorfint és más egyebeket a közösségi médiával, de egy valódi, húsvér kontakt már nehezebb számukra, mert elképzelhető, hogy nem csupán arról fog szólni a találkozás, mennyire szexik, hanem bele kellene menni érzelmesebb témákba is. Nem biztos, hogy létezik annál jobb érzés, ha ez sikerül, de én egy szentimemtális bolond vagyok.

 8. Én mégis csak a 600.000 követőt választanám hiszen barátaim amúgy sincsenek :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.