Ez Cosmic Sin lesz

Bruce Willis tűnt fel a filmről kiadott első képen, ő lesz az egyike annak a hét katonának, akik előcsapást mérnek egy idegen civilizációra, hogy megelőzzék a csillagközi háborút. Igen, sci-firől van szó.

human
írta
2020. 06. 30. 03:44
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Ez Cosmic Sin lesz” bejegyzéshez

  1. Ahogy nézem, a rendezőnek ez az első nagyobb rendezése, úgyhogy sok jóra nem számítok.
    Nem hiszem hogy Bruce bácsit valaha fogom még látni értékelhető filmben.
    Kár érte.

  2. A kép alapján már unja az egészet. A pali annyira nem tud vagy nem akar már színészkedni, hogy félelmetesen ugyanazt a fejet vágja mindenhol. Mint akinél végleg beragadt a másnapos DieHard3 lemez.

  3. Nem tudom elképzelni, hogy ez másról szólna, mint “fun & money”. Nem unatkozik, de nem is kockáztat, nem vár évekig a nagy visszatérő szerepre, megvan az ára, ha a forgatókönyv nem tartalmaz x dolgot, akkor mehet.

  4. Valószínű,hogy a szokásos gázsival 1milla/ nap felvettek egy kicsivel több jelenetet,mint egy cameo aztán a film többi részében nevesincs színészekkel próbálnak összehozni valamit! Na,de a pénz nagy úr,szóval Willis papa már nagyon nem erőlteti meg magát,ha így is dől a della! Mondjuk kár érte,nagy rá az esély,hogy már nem fogjuk semmi értékelhető szerepben látni őt!

  5. És bakker képesek első anyagként egy ilyen képet kiadni a filmből, amin Willis a legtipikusabb “bármi is ez, Hell reklám vagy 50 Cent legújabb filmje, nekem semmi kedvem sincs hozzá” fejét vágja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.