Játszanál ezzel az emberrel?

Csak mert Nic Cage újabb kisebb filmben tűnik fel. Erről szól:

Nic Cage gondnok lesz egy vidámparkban, ahol kénytelen éjszakázni is. Na most a probléma nyilván az, hogy az animatronic (mik ezek, ilyen bábuk?) karakterek életre kelnek a sötétben, és Cage-nek mindet le kell nyomnia reggelre, hogy túléljen.

11 hozzászólás a “Játszanál ezzel az emberrel?” bejegyzéshez

  1. Jók ezek a független Cage filmek. Legalábbis Mandy, és Color out of space kifejezetten tetszetősek voltak.

  2. A joe vagy mi volt az utolsó film amit néztem tőle de rihadjak meg ezt esküszöm várom mert tetszik az alapszitu. Olyan mint a five nights at freddy vagy mi az a játéksorozat

  3. Esküszöm várom. Lehet hogy sokan utálják, meg röhögnek rajta, de én bármikor Caget választom a mai műmájer rock-szintű faszok, meg a frissen Weinstein bá kanapéjáról feltápászkodó, megélhetési ribancok helyett, akiket még a “színésznő” jelzővel is illetnek. Érdekes, azelőtt sorozatgyártás szinten szartak a nyakunkba egy jennifer lawrence filmet, mióta a sugar daddy sitten van, még csak a nevét sem hallani. Komoly tehetségek voltak ezek a hárpiafejű lotyók, csak éppen nem a filmezés volt a műfajuk.

  4. És ha minden igaz még idén jön Sion Sono Japán filmrendező Prisoners of the ghostland című horrorfilmje Cage-el. Az sem lesz egy átlagos alkotás az eddigi filmjeiből ítélve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.