A Tax Collector előzetese és posztere: Shia keménykedik

David Ayer legújabb filmje, amit elvileg pár éve forgatott, csak eddig pihent a fiókban. Most viszont úgy tűnik van neki hely a piacon, amíg az igazán nagy blockbusterek nem mernek visszatérni?

A főszerepben Bobby Soto és Shia LaBeouf, ők azok, akik minden Los Angeles-i bandától behajtják az adót, amit fizetni kell csak azért, hogy az ember a városban bűnözhessen. A “cégük” veszélybe kerül, amikor vezetőjük régi riválisa visszatér a környékre.

A lényeg, hogy alvilág, amit a Training Day írásából máig élő Ayer (na jó, a Fury és az End of Watch jó volt rendezésileg tőle) hozott tető alá, és sokat lőnek benne a keménykedés közben. Meg valami dráma is akad.

A poszter alatt ott az előzetes. VOD és mozi premier augusztus 7-én.

11 hozzászólás a “A Tax Collector előzetese és posztere: Shia keménykedik” bejegyzéshez

  1. Annyira hiteles a csávó a nyüzüge megjelenésével kb mintha én játszanám el.

  2. Puffin: ha úgy érzed van olyan színészi kvalitasod, mint Labeoufnak akkor hajrá :-).
    Szerintem semmit nem befolyásol ebben a szituációban a testalkata.Gondolom tudják kit képvisel, annak milyen hatalma van.

  3. Jól értem, hogy az az alapsztori, hogy egy háromtagú banda kontroll alatt tartja egész LA összes utcai bandáját, mert csak?

  4. Ez a 2perc 21 másodperc pontosan elég is volt belőle!
    Nem csoda,hogy pihent a fiókban.

  5. Az elmaradhatatlan fehérneműs maccccsetés kemény nő a poszteren….
    Baszdmeg, sírok!

  6. Tiszta Sicario Solidad poszter!!

    Labeouf ebben a szerepben nagyon gyerekes,azert legalabb valami jobb arcot hoztam volna,mint a Narcos Cali-bol,Pêpê Rapazote alias Chepe,erdemes megnezni a fodrasznal cimu jelenetet!!O tekeletes lett volna erre!!

  7. Jaja, eléggé Soldado koppintás a poszter. Az előzetes meg nem győzött meg. Ha elér egy 6 pont feletti értéket és nem lesz jobb akkor talán lecsúszik.

  8. Én kedvelem, kiváncsian várom ezt is, bár drámai vonalon szerintem erősebb a srác, amit elvileg hamarosan láthatunk is, a Mundruczó Kornél rendezte Pieces of a Woman-ben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.