A Teenage Mutant Ninja Turtles CG verzióban érkezik majd

Rebootolják a Teenage Mutant Ninja Turtles franchiset (sokadszorra), méghozzá ezúttal animált változatban, mert az élőszereplős mókázás nem jött be. Pedig Megan Fox mindent bedobott, és a második része a filmeknek nem is volt elvileg olyan rossz.

Seth Rogen, Evan Goldberg és James Weaver producerkedik, és Jeff Rowe (Gravity Falls) rendezi, míg Brendan O’Brien (Neighbors: Sorority Rising) írja.

Ez lesz a Nickelodeon Animation Studios első egész estés filmje.

4 hozzászólás a “A Teenage Mutant Ninja Turtles CG verzióban érkezik majd” bejegyzéshez

 1. ezt miért kell Rebootnak hívni? Mármint az élőszereplős filmek mellett is megjelent animáció, ha jól tudom több is (most Batman ugrik be elsőnek), de azt sem hívják Rebootnak

 2. Akkor Gi vagy hogy hivjak a corridor stunt reactbol a kaszkador sracot, egyel kevesebb karaktert fog alakitani ezentul :/ :D

  Nem voltak olyan rosszak azok a filmek szerintem

 3. Kisgyerekként nekem is volt teknőcmániás időszakom de szerintem ebből a franchise-ból mindenki kiöregedett a 90-es évek második felére. Ez még az akkoriban lehanyatló “bölcs távol-keleti nindzsa-harcművész mestertől tanuló nyugati igazságosztó-jelölt” filmes toposz egyik kései hajtása volt gyerekeknek szóló, tipikus 80-as 90-es évek beli laza amerikás tálalásban (a kitalálói állítólag poénnak szánták az egészet először).
  Tehát szerintem ez csak akkor és azoknak működött igazán, akik akkor voltak gyerekek.
  Belőlem a két legutóbbi film semmit nem váltott ki, még nosztalgiát sem, pedig igazából most tudta csak visszaadni a képregény látványvilágát.
  Mégis, nincs már 90-es évek eleje…

 4. 2007-es az animációs verzió. Az kb. egy baromi jó akciófilm. Mai napig nagy kedvenc, az animáció nem a legszebb, de filmként köröket ver az új részekre Fox kisasszonnyal együtt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.