Kristine Belson szerint több PG-13 és R besorolású animációs film várható

Hogy ki? A Sony Pictures Animation fejese azt mondja, hogy a világjárvány lehetőséget teremtett az idősebb korosztály elérésére, amit a stúdióknak ki kell használni. A Collision tech konferencián hangzott el:

I don’t think you’re going to see more family animated movies because that’s very saturated. There will be more R-rated animated movies. There are a couple we’re working on and we’re really excited about releasing our first one. I think you’re going to see PG-13 animated movies, which is something you haven’t seen before. Harder action-adventure sort of stuff.

Kristine Belson

A családi animációs filmek piaca telített, de ugye otthon “rajzolgatni” (bocs a leegyszerűsítésért) most is tudnak, ezek a filmek készülhetnek, míg szinte minden más forgatás áll. Lesz egy időszak, amikor kevesebb élőszereplős nagy film érkezhet, most lehet betörni.

Az emlegetett Sony R besorolású animációsok egyikét valószínűleg épp Genndy Tartakovsky gyártja nekik.

human
írta
2020. 07. 01. 12:01
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Kristine Belson szerint több PG-13 és R besorolású animációs film várható” bejegyzéshez

  1. Szerintem jó ötlet ilyen téren kísérletezniük. A love death robots sorozat nekem jobbára csalódás volt, de az biztos, hogy van lehetőség a felnőtteknek szánt animációs filmekben.
    Én annak örülnék a legjobban, ha nem a hiperreál animációra feküdnének rá, inkább stilizáltabb, karakteres, egyedi képivilágú alkotások jönnének.

  2. Tartakocskynaknörökre hálás leszek Samurai Jack-ért meg az sw clone wars rajzolt változatáért

  3. Pont akartam írni én is a Samurai Jack-et. Abból baromi jó film lehetne, az említett besorolásban.

  4. Remek a Sony animations divíziója, a hanyatatott sorsú Uncharted filmet is tin tin-szerűen animálni kellene és akkor nem lenne probléma a castinggal sem, az eredeti színészek játszhatnák magukat. A franchise sem lenne lejáratva és kalandfilmet is kapnának váz arra vágyó nézők.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.