Ray Fisher bedobja Joss Whedont a vonat alá

Ez a videó több szinten is vicces, hiába értem meg, hogy mi történik benne a színészek részéről. Egy régebbi Comic Conon készült, amikor Joss Whedon épp összekapta a Justice League-et Zack Snyder távozása után. Nem meglepő módon a színészek nem mondhatták azt, hogy szar lesz. Teljesen egyértelmű.

Most, hogy jön a Snyder Cut, páran hülyén örülnek neki. Nyilván minden főszereplő beállt Snyder víziójának kiadása mögé, de Ray Fisher (aki Cyborgot alakítja) már szívesen visszavonná, hogy “Joss Whedon is a good guy and Zack picked a good person to clean up and finish up for him.“. (Főleg, hogy Whedonnak a #metoo is nekiment, kamu “male feminist”-nek számít már, nem véletlenül tűnt el a nyilvánosság szeme elől, ami ugye a bevett PR gyakorlat ha #metoo témában szóba kerülsz, akkor is, ha esetleg ártatlan vagy.)

Nem mellesleg kíváncsi lennék, hogy a hype gépezet bomlasztása hány rajongónál történik majd meg emiatt? Oké, nem soknál, de tényleg amiatt volt vicces az alábbi, mert így lehet nekik hinni, amikor a művek minőségéről beszélnek a bemutató előtt. Mégis Comic Conok meg nagy interjúk után “de hát a főszereplő is élteti, tuti jó lesz” megy. Mindenki élteti amin dolgozott és amit “árul”, olyan furcsa amikor készpénznek veszik a rajongók ezeket.

Na de akkor a videó:

5 hozzászólás a “Ray Fisher bedobja Joss Whedont a vonat alá” bejegyzéshez

  1. Szerintem már maga Whedon is átkozza a napot, amikor elvállalta a Justice League kvázi újraforgatását.

  2. Ami Fisher tweetjét illeti, számomra ez elég ellenszenves megnyilvánulás a részéről. A stúdiót szapulni a végeredményért még most sem elég tökös + egyenlő lenne a karriergyilkossággal, márpedig ők a valódi ludasak, de persze Whedon-t divat szidni, csak jól jöhet ki belőle az ember.

  3. szeretnék am ekkora önbizalmat úgy, hogy a BvS cameot és a JL-t leszámítva se előtte, se utána nem volt azóta filmje a csávónak. i mean read the room bro, közel sem vagy még ott hogy ilyen kommenteket megengedj magadnak a professzionális karriered első mérföldkőjénél.

  4. De ezek után a Snyder-hívőkön kívül ki hiszi el, hogy most nem céges nyomásra mondja azt, hogy valójában a Snyder-cut lesz majd az igazán király? :D

    Amúgy őszintén nem értem, hogy a Warner hogy tud ilyen ellenszenves színészeket összeszedni, mint Fisher, Ezra Miller vagy pl. Momoa akinek kb. első dolga volt tweetelni, hogy “Fuck Marvel”, miután megkapta Aquaman szerepét (meg ha minden igaz olyan megnyilvánulása is volt, hogy azért volt jó Drogót játszani, mert megerőszakolhatott egy gyönyörű nőt…).

    Nem gondolnám, hogy a Marvelesek szentek lennének, de azok legalább úgy látszik, nyilvánosan meg a közösségi médiában tudnak viselkedni, és nem azzal kompenzálnak, hogy a konkurenciát fikázzák.

  5. Azért ha nézitek közbe Jason arcát, átjön (legalábbis ezek után), h Ő nem hisz ebben kijelentésben még majdnem hogy elmosolyodik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.