Az Apple 120 milliót fizet az Emancipationért

Will Smith új filmjéről van szó, és elég sok pénzzel eredt egy blockbuster után az Apple? Méghozzá a Warner elől happolták el a virtuális Cannes-ban.

Antoine Fuqua (The Magnificent Seven) új filmje, amiben Will Smith (Will Smith) a főszereplő, és egy rabszolgás akció-thriller. A forgatást jövőre kezdik.

A film megtörtént eseményen alapul, Peternek, egy szökött rabszolgának túl kell járnia hidegvérű vadászok, és Louisiana kemény mocsarain, hogy feljusson északra az állami hadsereghez. Mindez a 19. században, a polgárháborújuk idején.

Az ő hátáról készült a legendás The Scourged Back fotó.

11 hozzászólás a “Az Apple 120 milliót fizet az Emancipationért” bejegyzéshez

  1. ThomassLord: de igazad van, rosszul olvastam a mondatot. meg hát az is lenne a logikus :D

  2. Nem tégy úgy mintha a jelenlegi amerikai politikai és szociológiai helyzet ne hatna majd az Oscarra is.

  3. Jöhet, Antoine Fuqua sosem nyúl mellé, fasza filmek, és színészek minden filmben.

  4. Puffin: te meg ne tegyél úgy, mintha nem lenne művészi igény feldolgozni azt a kulturális mozgalmat, ami jelenleg áthagyja a társadalmat, és ebből ne igyekeznének többnyire jól választani majd.

  5. Human, szerintem a kettő nem üti egymást. Az általad említett igényt illetően igazad van, de ez még nem zárja ki azt, hogy a majdani díjkiosztókon ne *csak* a művészi szempontok játsszanak majd szerepet, hanem emellett (rosszabb esetben elsődlegesen) annak a vélt vagy valós elvárásnak való megfelelni akarás, hogy egy adott témát vagy réteget (mikor hogy) önmaga (és nem a művészi vagy filozófiai érték) miatt előnyben kell részesíteni. Ne legyünk (ál)naivak: az sem kizárt, hogy a művészek és/vagy a stúdiók erre kimondottan rá is játszanak, ráadásul nagyon nem a kulturális / társadalmi mondanivaló, hanem tisztán a profit miatt. Ez utóbbi miatt pedig nem kell zokon venni egy olyan felvetést, ami számol annak a lehetőségével, hogy egy adott film, ami látványosan illeszkedik egy trendbe (még ha egyébként egy több éve előkészítés alatt álló projektről is van szó, ami véletlenül vagy kevésbé véletlenül éppen most kerül megvalósításra), éppen emiatt kapjon pár pluszpontot. Ettől az Emancipation még lehet baromi jó film, és részesülhet teljesen megérdemelten (az időzítésétől és a témaválasztásától függetlenül) is díjesőben.

  6. Kakarotto: 2-őt? Vagyis kettőőt? Azért ennyire nem bonyolult a magyar nyelv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.