Henry Cavill lehűti a kedélyeket

Ugye a Snyder Cut miatt nagyjából beindult a pletykagyártás (vagyis pár elvakult rajongóknak a tények kiderülése…), miszerint Cavill feltűnik cameókra, amivel megágyaznak a Man of Steel 2-nek, erre jön a színész, hogy örül, ha a karakterről beszélnek az emberek, mert látszik az igény egy új Superman történetre, de amiket a neten olvasni, azok még csak szóba sem kerültek eddig, nemhogy már tárgyalások lennének róla. EHM.

The amount of speculation, the stuff I read on the Internet, is extraordinary and sometimes frustrating. It’s when you see people stating stuff as fact. Like, ‘No, that’s not the case. That hasn’t happened, and that conversation isn’t happening.’

But the important thing is that people are excited about it, and I think it’s important to be excited about a character like Superman. Superman is a fantastic character. If people are chatting about it, and even if they’re making stuff up, it’s okay, because that means they want to see the character again. And in an ideal world, I would absolutely love to play the character again.

Henry Cavill (Variety)
human
írta
2020. 07. 03. 19:09
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Henry Cavill lehűti a kedélyeket” bejegyzéshez

  1. A reménykedés az augusztusi DC Fandom-ig fog tartani. Ha ott nem jelent be a Warner egy új Superman filmet vagy hogy Cavil cameozni fog a Shazam! 2-ben vagy a Black Adamben, akkor ennek a Supermannek eléggé vége van.

  2. 1. Imádom, hogy a semmiből próbálnak találgatni a hírgyárosok, hogy legyen kattintás, és látszólag ez működik is.

    2. Imádnám, ha valaki majd elmesélné, hogy jól sejtem-e: Flash-ék épp most írják újra a forgatókönyvet, hogy legyen-e flashpoint, új superman, joker beolvasztás, vagy az ne, …, mert a marketing AI azt méri, hogy nagy a hype a buzz a fizz, és akkor legyen már Cavill, de sokat kér a vajákos, úgyhogy nézzük meg mégegyszer a számokat…

  3. Keaton Bruce-t játsza. Thomas Wayne lett volna Dean Morgan, de ő elvileg a forgatókönyv új változatában nincs bent /gondolom ahogy Affleck lépett, ő is kikerült/. Hodson írja a Batgirl filmet is /jelen állás szerint/ és olvastam már olyan elképzelést, hogy Keaton lehetne ott a mentora Barbarának.

  4. “And in an ideal world, I would absolutely love to play the character again.”
    Ez nekem valamiért úgy hangzik, mintha ő már eldöntötte volna, hogy nem fog visszatérni mint Superman. Elvégre nem egy ideális világban élünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.