22 hozzászólás a “Még egy poszteren a Tenet” bejegyzéshez

 1. Simán nyitnak addigra, nyugi már. :D Mindenki megy jobbra balra nyaralni mindenhova, mit kell itt túlpörögni ezt a mozitémát.
  Fognak nyitni, én elsők között meg ott leszek az biztos is.
  F*szom már ebbe a vírus témába. :D

 2. Hiába várom a filmet mint a messiást, nem érdemes azért mozikat nyitni, hogy utána megugorjon a fertőzöttek száma. A film megvár, de ne rontsuk el az eddig viszonylagos fegyelmet. Sajnos a moziterem a tökéletes helyszín a fertőzés továbbadására és ahogy látom a sok idiótát akinek nincs az orrán a maszk vagy csak az állát melegíti, nincs sok reményem arra, hogy betartják az előírt maszkviselési szabályokat.

  Ne felejtsük el, hogy hiába kíméli a fiatalokat a betegség, ha a tünetek megjelenése előtt megferőzik a szüleiket, nagyszüleiket.

  Egy film miatt én biztosan nem veszélyeztetem a családtagjaimat.

 3. 6. Ritkán olvasok olyan kommentet, melynek tartalmával 100%-ig egyetértek, de most megtörtént. Ezt én se tudtam volna jobban megfogalmazni. Jó végre felelősségtudatossággal találkozni.

 4. Én simán elmennék rá, egyáltalán nem féltem jobban a hozzátartozóimat , mint bármikor máskor. Főként annak a tudatában, hogy statisztikailag nem is lehet látni a járványtól “elvárható”, kiugró értékeket az elmúlt évekhez képest. Persze betartom amit kell, ez alap, még ha pl. a maszk sokat nem is ér, de legalább másnak megnyugvást ad, akkor kutya kötelességem!
  Nagyon bízom , hogy bemutatják ezt a filmet, minden szempontból olyan mozi élmény lenne, amiben még soha senkinek nem volt része.

 5. chegue111111: igen, itthon nem szálltak el a halálozások, mivel betartottuk nagyjából amit kellett, korán zárt az ország és korán lett kötelező a maszk viszonylag, erre most senki nem veszi már komolyan, meg azzal jön, hogy “túlreagáltuk”, csak mert működött, ördögi kör ez… Amerikában már túl vannak az átlagos influenza halálok (61ezer a felső száma) dupláján (130 ezer mindjárt). Angliában az átlagos influenza halálozások 17 ezer évente, a covid halálok már 40 ezer fölött.

 6. Én meg azokon az idiótákon”kacagok akik a 40fokban maszkban járkálnak és a normális emberekre úgy néznek mint a gyilkosra.persze 3hónapja ugyanabban a bacifertőzött maszkban
  ..agymosottak..

 7. 10. Olaszországban még most is kötelező az utcán!

  Én reménykedek az augusztusi premierben!

 8. Ahogy az USA-ban jelenleg állnak a dolgok, nem lesz ebből augusztusi premier.

 9. Maci: azért mert te bedobtál egyet 2 hónapja a táskádba és azt használod amikor rád szólnak, azért még nem mindenki szagolja a két hónapos hagymás szalonnás kajája szagát még mindig.

 10. Sajnalom én nem vagyok covidhívő.mellesleg elvesztettem melómat emiatt.
  Ok tiltsatok le human.
  Jobb lesz mindenkinek.

 11. Mellesleg ettol ostobab választ nem is írhattál volna.
  Tehat én 2hónapos hagymás kajámat szagolom szted…
  További jó maszkos nyarat kívánok,volt szerencsém!

 12. Nem tudom elképzelni, hogy az USA nyitja a mozikat augusztusban. Az a kérdés, hogy húzzák e, vagy vmi alternatív módon megoldják. Pl európában mozi, usa -ban stream.

 13. human: Én nem az influenzás statisztikákra gondoltam elsősorban, hanem a hivatalos EU-s alsóléguti , főként tüdőgyulladásos halálozási számokra. Na ez hónapokra lebontva nem mutat semmilyen kiugrást. Még úgy sem , hogy tudjuk, sok országban a koronavírusos áldozatok közé teszik azokat akik az ellátás hiánya miatt vagy nem koronavírusban hanem koronavírussal haltak meg. Egyébkén a hivatalos EU adat , kb. 420 000 fő 2016-ban , most világszerte 540 000 fő . Kétkedésre okot adó a tesztek megbízhatatlansága is, hogy valakit 3-szor kell szűrni mire pozitív lesz.

  Nagyon várom , hogy egyszer a koronavírus kapcsán film készüljön, és legalább olyan hiteles legyen mint a JFK.

 14. lordboxi:
  Ez csak a kisebbeknél fordulhat elő. Lásd Ava ami nálunk premier, aug végén meg már internetes megjelenése lesz. Egy Tenet esetén kizártnak tartom, hogy az USA piacot mellőzve mozikba küldjék vagy hogy csak streamingre kapják. De ezt már többen többször leírták korábbi posztoknál. Ha nem nyitnak a mozik akkor nem lesz bemutató.

 15. “Sajnalom én nem vagyok covidhívő.”

  sajnálom, hogy elvesztetted a munkád, de egy vírus nem hívés kérdése azért.

 16. Misi85

  Igen, de sztem azzal nem számoltak, hogy ez eddig húzodik USA ban. Erre az őrületre meglepődnék ha lett volna forgatókönyv. Innen már matek, hogy megéri e kivenni annyi pénzt amit tudnak és máshol forgatni, vagy az a több hozam, ha várnak.

 17. Maci: Azért nemhogy már te legyél felháborodva, azok után hogy agymosott idiótáknak hívod azokat akik betartják az előírásokat.

  Remélem azt azért sikerült felfognod, hogy a maszk nem (csak) arra van, hogy ne kapd el, hanem hogy egy vírushordozó ne fertőzzön meg további x embert egyetlen tüsszentéssel, vagy akár csak azzal hogy beszél.

  Ha csak magadat veszélyeztetnéd, elhiheted hogy mindenki leszarná, hogy van-e rajtad maszk vagy nincs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.