Napi alkoholizálás

A Druk poszterén nézhetjük Mikkelsent, valószínűleg részegen, hiszen a történetben egy baráti társaság tagjaként igyekszik bebizonyítani, hogy bizonyos mennyiségű véralkoholszint kell a mindennapokban való jobb teljesítéshez.

human
írta
2020. 07. 05. 11:11
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Napi alkoholizálás” bejegyzéshez

 1. Nem tudom, mi újat vagy érdekeset tudna ez a film mondani. Az alkohol rossz, a túlzott alkohol főleg, tönkreteszi az embereket és a kapcsolatokat. Miért kéne erre 2 órát szánnunk?

 2. de hát ez szinte mindenre elmondható, nem? az a kérdés, hogy miképp mesélnek róla.

 3. Venommal egyetertek. Inkabb az olyasmo erdekel mint a Tenet, amitol nem tudom, mit varjak, es meg tud lepni. Ebben ez lesz:
  Act 1 (tezis) alkohol nelkul uncsi minden. Kell tobb alkohol.
  Act 2 (antitezis): alkohollal mindnen sokkal szinesebb. Csak nehogy tul sok legyen…
  Act 3 (szintezis): a tul sok alkohol sem jo. Gyerekek, ne igyatok, vagy legalabb is ne sokat. Es az elet egyeb gondjait nem oldja meg, csak elfedi, stb stb

 4. mert szerinted a “bonyolult” filmek nem bonthatók le erre? szinte mind mögött egy morális/lelki kérdés áll, amit kitűz az író. Az Inceptionben mi minden történt, pedig csak egy apa dolgozta fel a felesége halálát és találta meg a belső békét, talált vissza a gyermekeihez lélekben. minden főszereplő útja először minden happy, aztán bökkenő, aztán változással egyensúly? vagy itt lehet tragédia lesz, nincs egyensúly, nem tudtam eldönteni az előzetesből.

  csak azt mondom, hogy nem kell leírni egy filmet azért, mert ismert témához nyúl. szinte minden film ahhoz nyúl, hiszen az emberi létezéssel foglalkozik, még az elszállt koncepciós is, nagyon kevés kivétel van.

 5. Engem a téma ellenére Mads becsalogat majd a képernyő elé. Elfogult vagyok a dán filmekkel és ha hazai pályán játszik Mads akkor az egyből must see.

  Érdemes nézni a közös munkáit Anders Thomas Jensennel. Tőle is szinte bármit, amit írt és/vagy rendezett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.