Zendaya, John David Washington és Sam Levinson forgatott egy titkos filmet a karantén alatt. Nem olyat.

Sam Levinson az Euphoria készítője rendezte a Malcolm & Mariet, a főszereplője Zendaya és John David Washington. Amolyan Marriage Story-szerű dráma, amit egy minimális stábbal forgattak izolációban, avagy elzárva a külvilágtól a Caterpillar House-ban. Minden szakszervezeti biztonsági előírást betartottak.

A konkrét történetet még nem fedték fel, de elvileg a világban jelenleg zajló dolgokra reflektál majd. Ez meg itt egy hivatalos kép belőle.

10 hozzászólás a “Zendaya, John David Washington és Sam Levinson forgatott egy titkos filmet a karantén alatt. Nem olyat.” bejegyzéshez

  1. Hivjanak régimódinak, de a pasi 35, a csaj meg 23, nekem egy peppet sok a különbség közöttük.

  2. miért, régen soha nem volt ekkora korkülönbség párok között? o.o

    viszont Zendaya szerintem pont olyan jó színésznő, mint Stewart néni :S újderman alatt minden jeleneténél az arcomat kapartam. Dune-től is ezért félek és mozijegy vásárlással tuti megvárom a kritikákat meg jó pár trailert

  3. Venom: 2020 van, a csaj 23 és nem 13. Semmi baj nincs ezzel a korkülönbséggel.

  4. Venom, megértem, néha az ember nem szívesen találkozik ilyennel amikor egy film a képébe nyomja, de szerintem a korkülönbség még elő is fog jönni a filmben, mert ziccer lenne kihagyni a korkülönbség okozta súrlódásokat.

  5. Venomnak tökéletesen igaza van! A társadalmilag még éppen elfogadott korkülönbség férfi és nő között n/2+7, ahol n a férfi kora. Ebben az esetben 35/2+7=24,5. Azaz Zendaya másfél évvel az elvárt minimum kor alatt van :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.