Újra forog a Jurassic World 3

Van, aki nagyon örül ennek, konkrétan alig várta, hogy újra kaszkadőrös jelenetben legyen.

Viszont a sarkvidéki helyszínről, vagyis nyilván annak díszletéről is van egy ilyen távoli kép (érdemes kattintani):

Ugye azért forgathatnak újra Angliában, mert bizonyos szabályokkal, de felmentést kaptak a karantén alól.

13 hozzászólás a “Újra forog a Jurassic World 3” bejegyzéshez

  1. Bárcsak ne forogna. Ez a World-faszság szégyent hoz az erederi Jurassic Park filmre. Az egy filmtörténelmi mestermű, ezek meg cringe szarok.

  2. Az Uratok

    Tényleg?! Főleg az a rész mikor kitör a T-Rex, aztán utána hirtelen ott terem egy szakadék, csakhogy egy autót letudjon lökni, miközben lógnak alatta.
    Értem én, hogy miért szenzáció az első rész és hogy a World-ök már nem azt a minőséget hozzák, de kérem szépen nincs más dínós mozi a palettán és én bizony nagyon örülnék, ha 2-3 évente jönne egy dínós kaland. Bármi. Turok, Dino crysis stb, lenne lehetőség bőven.

  3. 4. Éppen ez az, nincs dínós mozi a palettán, akkor minek a meglévő jót nyúzni, zaklatni, megalázni ezer szar folytatással? Csináljanak más dínós franchiset.
    Vagy inkább arról van szó, hogy a pénzes-zsák stúdiók meg producerek fosnak pénzt invesztálni valami újba és inkáb a meglévő, bevált szériát fejik amíg csak lehet? Én is dínófilm fan vagyok, épp ezért nem tetszik amit művelnek. Nulla kreativitás, csak a meglévő, bevált régi trükk ezerszeri lemásolása, addig amíg gagyi nem lesz.
    Engem már a JW első része is kiakasztott, de azért egye fene adtam a másodiknak egy esélyt, ne legyek már én a házsártos fasz, aki csak úgy utál valamit.
    De aztán a második olyannyira szar volt, hogy siralom. Ezért vagyok pesszimista a harmadikat illetően.

  4. A második részben már én is húztam a számat többször, van benne sok butaság, de akadnak jó részek is és összességében még lecsúszott. Ettől rosszabb ne legyen. Ebbe a harmadikba pedig visszahozzák a régi színészeket és pl ez a havas helyszín is érdekessé teszi az egészet. Én várom.

  5. Én is nagyon várom,és igenis nagyon kevés dinós film készül.Lenne igény sok T-Rex-es rombolásra.

  6. @blurayfan az a resz meg van magyarazva keress ra youtubeon. Nek volt hova benne csak nem lehetett atlatni hogy hogy van. Storyboardin latszik normalisan.

  7. A JW részek legalább átvettek pár fontos szellemiségét az eredeti könyvből. Imádom az első részt, kedvenc filmjeim között van, és korszakalkotó volt, de Spielberg nagyon lebutította az egészet a könyvhöz képest.

  8. Nem tudok már ennek szívből örülni. Elképzelni se tudom, hogy mi lesz majd azután, ha már minden sikeres film és franchise áldozatul esett az „újraértelmezésnek”? Honnan merítenek majd új ötleteket, ha már mindenből lerágott csont lesz? Komolyan azt hiszik, hogy a végtelenségig fogják az emberek az unalomig ismert történeteket/karaktereket nézni, csak azért, mert a készítők pénzügyi okokból nem mernek bevállalni új koncepciókat?

  9. Mondjuk itt pont új koncepció van, mivel az állatok elszabadultak a bolygón, és minden hülye klónozni kezdte őket.

  10. azt se felejtsuk el, ha uj dinos ip keszitesebe kezdenenek, rogton jonnenek az okosok, hogy “haat ez csak valami jurassic copy”, es mindent ahhoz mernenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.