Jönnek a szürkék: The Gray Man

Összejött a csapat: a Russo testvérek rendezik, valami Avengers filmről híresek, a főszerepben pedig Ryan Gosling (Blade Runner 2049) és Chris Evans (Knives Out) lesz. A pénzt a Netflix adja, méghozzá a Deadline szerint ez lesz a legdrágább projektjuk mostanában (bár ezt csak kicsit hiszem el, mert az Irisman végső összegéről csak becslések vannak:).

Egy kémthriller franchiset akarnak elindítani ezzel az első filmmel. Mark Greaney könyvén alapszik, aminek a középpontjában egy CIA ügynökségből bérgyilkossára váltó férfi áll, ő lesz Ryan Gosling. Rá vadászik majd Chris Evans karaktere, kőkemény szembenállást hozva kettejük között.

A Russo tesók a Winter Soldier kémfilmes irányába mozdulnak, csak sokkal valósabban.

21 hozzászólás a “Jönnek a szürkék: The Gray Man” bejegyzéshez

  1. Úgy bírom amikor egy színész név mellé nem azt írják amiről világ szinten ismert, mint Evans. Rendezők Avengers, főszereplő meg Knives Out. Persze tudom hogy copy és macerás átírni hogy ő az Amerika kapitány, de azért vicces.

  2. T: én ebben human humorát vélem felfedezni:)
    Amúgy a film ennyi alapján rögtön várólistás lett. Jöhet!

  3. Human szvsz általában nem a híres, hanem a jó filmeket írja oda. Gondolom, mert a színészt úgyis ismeri mindenki, de egy-egy jó, de nem felkapott filmjét lehet, hogy nem. De majd mindjárt jön és megmondja a valóságot :D

  4. A Winter Soldier-ben kifejezetten meglepett, hogy mennyire jól sikerült átadni a pont Robert Redford által is fémjelzett kémfilmek hangulatát, már csak emiatt is várós (amúgy sem hangzik rosszul az alap felvetés, készítők nélkül is felkapnám rá a fejem). A két színész se épp az aki rászorul egy rossz ötletre, érdekel, na.

  5. Olvastam egy olyan pletykát, hogy a Winter Soldierben nem a Russo fivérek felügyelték az akciójeleneteket, hanem volt erre külön csapata a Marvelnek, szóval kíváncsi vagyok itt hogy bánnak el velük.

  6. T: Én kifejezetten örülök, amikor próbálnak egyesek a színészek beskatulyázása ellen tenni. Agyrohasztó, mikor beülsz a moziba, mennek az előzetesek, és a körülötted ülők csak annyit tudnak mondani, hogy “hát ez az izéke a Bosszúállók filmekből, ez meg a hogyishívják, az a piros lézerkardos a sztárvárszból”. És itt nem gyerekekről beszélek.

    A filmhez hosszászólva: Remélem jól sül el, Netflix filmeknél mindig van egy kis hiányérzetem.

  7. @Venom:
    Civil War, Infinity War, Endgame
    Az említett 3 filmben is van rendesen CGI akció. Ezekkel mi a helyzet?

  8. T: nem 10 évvel ezelőtti művészfilmek, hanem kb. mindkettőjüknek az utolsó filmje, illetve Gosling volt még a First Man-ben de az nem tudom mennyire ismert.

    A hír jó, a TWS pont a kémfilmes vonal miatt volt jó, mert kevéssé érződött rajta a képregényfilmesség.

  9. T: épp ezaz, hogy a másolás azt lett volna, hogy Avengers meg Captain America, direkt írtam mást, ami a több munka volt :)

  10. jó lenne, ha végre nem azzal akarna kitűnni a Netflix, hogy már megint ez lesz a legdrágább mozink :) bárcsak ott tartanánk, hogy “the company who brought you this and that and that and that…”

  11. Nézem a címet, az első ami beugrott róla, az a D.Gray-Man :D De aztán elolvastam miről fog szólni…

  12. Holivud igazi lenyomata. Pont mint sebi bali es isti benci. Ket szep madár. Ijen szereplo gardaval nem hibazhatnak. Flap flap..

  13. Nekem is feltűnt Evans mellett a Knives Out, de pont azt gondolom, hogy ő maga krvára nem bánná, h nemcsak AmcsiKapcsiként hivatkoznának rá.

  14. Ha minden második kémfilm jó lenne akkor már elégedett lennék. Addig meg marad a bizakodás és a várakozás az előzetesre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.