John Boyega túllépett a Star Warson

Ha már nyilatkozatok, Boyega egy instagram képénél úgy válaszolt egy Star Wars rajongónak, hogy egyértelművé tette: nem tér vissza abba az univerzumba, Finn szerepébe már.

lol no thank you. I’ve moved on

A lol az igazi szúrás, mert már a felvetés is nevetséges ez alapján. Ami teljesen érthető amúgy, elnézve mit műveltek Kennedy-ék. Bár sokan nem kedvelik a színészt, de nem igazán rajta múlt, hogy a filmek félre mentek.

human
írta
2020. 07. 21. 11:44
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “John Boyega túllépett a Star Warson” bejegyzéshez

 1. Hát ezen azért nem sokan fognak meglepődni.
  Még ha az új trilógia nem olyan lenne amilyen, akkor is elbántak a csávóval rendesen.
  Finn volt a legérdekesebb karakter az új trilógia elején, aztán az első rész végére egy igazi ugricsicska vezérbohóccá silányították, aki csak kullog a többiek után és néha kiabálja Rey nevét.

  Mindemellé valószínűleg a Disney sem töri magát, hogy továbbvigye a “Skywalker Sagát” az utolsó rész után.

 2. Mindig furcsának tartottam, amikor egy színész egy forgatókönyv olvasása után biztos a filmben, azt is amikor egy rosszul elsült film esetén magyarázkodásra kényszerítik (azért a forgatáson felmondani már nehéz, ha egyáltalán akkor már látszik, hogy rossz lesz a film, van amikor gondolom még akkor se), de messze a legrosszabbnak azt tartom, hogy utólag kritizál valaki. Nem szívesen dolgoznék olyan emberrel, aki az előző project esetleg rossz kifutása után közli, hogy igen, hát az egy vállalhatatlan hulladék. (Nem biztos, hogy így értette, de nem ártana azért egy ilyen témában érdemben, nem 10 szótag szintjén megnyilatkozni.)

 3. Hmm, azért ez erős… még akkor is, ha nyilvánvalóan vitatható a filmek minősége. Arról nem is beszélve, hogy azért nem villantott hősünk akkorát a három filmben.

 4. Amikor megszorul a családi kassza a politikai kalandozás után, akkor azért SW conokon fel fog tűnni. Remélem akkor lesz valaki, ezt a kis “lol” mondatát szóvá teszi és mennek a következő színészhez aláírásra.

 5. Bár utálom a amit a disney művelt a filmekkel, de ez egy megélhetési tróger, oda szarik ahonnan eszik.

 6. Én azért meg tudom érteni picit. Még ha tényleg nem is a legszebb nyilatkozata.

  Aláírt névtelenül három SW filmre. Tudta, hogy hatalmas kiugrási lehetőség lesz. Beleadott amit tudott. De arról nem tehet, hogy ilyenek lettek a végeredmények. Simán el tudom fogadni, hogy kiröhögi az egészet. Ő megtette ami az ő része volt, a többi nem az ő sara, de a végeredményt látja. Gondolom a káoszt is látta, ami a háttérben mehetett.

  És ha belegondolok abba, hogy tegyük fel én lennék az ő helyében, mint SW rajongó, és színész. A VIII rész után lehet kiléptem volna az egészből. :D

 7. @.LnB:

  Ha jók lettek volna a filmek, lett volna az üzenete helyén egy hálálkodás, hogy mindent ennek köszönhet, lásd pl. Hugh Jackman-t többször halottam hálálkodni a Wolverine szerepekért, mert nagyjából tényleg az indította el. De aztán lehet nem lenne ott hálálkodás, ez részben mindegy is.

  Viszont, kockáztatott. Nem az első rossz film volt a történelemben, mindenki tudja a szakmájában, hogy ez van, vagy csoda, vagy pocsék. Utólag benyögni, hogy hja, hát azt elcseszték, mások, nem rajtam múlt, minimum bunkó. Nem azt mondja, hogy figy, ez van, ez ilyen szakma, megpróbáltuk, a legtöbbünk odatette magát, még az is aki elrontotta, ennyi, nem, helyette lehet mutogatni, hogy elrontották mások. Részben hasonló, a svájci franknál se lett volna szuperjó hozamok esetén osztozkodás mindenkinek, de amikor bedőlt minden, akkor mindenki más a hibás, és én nem ezt kértem.

  (Az üzenete rövid, kifejtésre szorulna a véleménye, de ebből ami van, sajnos nagyon könnyen lehet arra is gondolni, hogy kösz, de abból nem kérek többet, mert rossz.)

 8. “névtelenül” amikor már van kultfilmje is a csávónak :) nem azt mondom, hogy húzónév volt, most sem az, de simán ellett volna a karrierjével a Star Wars nélkül is.

 9. Star Wars már csak ilyen. Lucas is jól megégette magát, amikor újra visszatért az univerzumba. Jobban belegondolva Harrison Ford az egyetlen, akinek a karrierjének igazán jót tettek a filmek, de oda is kellett egy Indiana Jones azért.

  Mandalorian miatt nem fanyalognak az emberek, de ott is jól jött, hogy átessünk az első komoly Star Wars csalódásokon.

  Sokan szerintem bánják, hogy elvállalták. Nem hiszem, hogy mondjuk Gwendoline Christie büszke lenne a karakterére (most nem is ugrik be a neve), de nem fogja azt hangoztatni. Ilyenkor úgy érzem Boyega helyettük is beszél egy picit.

 10. Mindegy, azért az pár százezer/millió, amit az újrajátszási jogokért kap éves szinten biztos kárpótolni fogja.

 11. Jó hát ne számítsunk irodalmi magasságokra tőle egy válaszadásnál. A stílus maga az ember, és hát istenem, nincs mit takargatni, ez ő maga. Primitív nagyképű nyikhaj. Nyilván kerülni fogom a filmjeti mint a huzat. Mellesleg messze nem védem a dízni-sw borzalmakat se.

  Azért elgondolkodok, ha például Charlton Heston ezt nyilatkozta volna egy Majmok Bolygója után.

 12. Ez az uj szinesz-generacio nagyon tiszteletlen. Bekerult egy vilaghiru franchise-ba, es annyi penzt keresett amennyit az oldal olvasoi eletukben nem fognak. A szerepet kb. barki eljatszhatta volna, a filmek pont ugyanennyire lettek volna sikeresek. Ergo rajta nem sok mult, viszont nagyon jol jart vele. Enelkul a kutya nem ismerne. Es akkor ezek utan ilyen tiszteletlen kisiskolas modjara nyilatkozik.

  Schwarzenegger es Stallone is jatszottak sok ocskasagban, de megis mindig tisztelettel alltak a munkajukhoz, megbecsultek hogy munkat, penzt kapnak. Sosem nyilatkoztak ilyeneket.

 13. jiliac: hát ha nem is Heston, de a jó öreg Michael Caine a Jaws 4-ről “I have never seen the film, but by all accounts it was terrible. However, I have seen the house that it built, and it is terrific.” De persze ezt mindjárt megvéded, hogy kifinomultabban oltotta le. Biztos több példa is van a nagy öregekre, de ez a leghíresebb.

 14. @human

  A kettő eset között az a különbség hogy Caine a Jaws 4 nélkül is Caine lenne míg Boyega azt a szerepét “savazza” aminek a szupersztár létét köszönheti. Ez nem túl elegáns még akkor sem, ha amúgy valóban így érez a filmek kapcsán (ami szintén érthető lenne). Főleg nem túl elegáns ha ezek után majd ugyanúgy odatolja a biciklit minden SW rendezvényre és pacsizik a rajongókkal stb.

 15. Simán belefér, ha valaki később kritizálja a filmjeit, egy színész legyen már intelligens önreflektív személy, ne csak egy jól betanított pr bullshit generátor.

  Ami viszont Boyegánál vicces, hogy áprilisban még védte a filmet, a két üzemmód közötti hirtelen átállás így kicsit visszás.

 16. @reatard:

  Azért van ügyesebb megoldás, mint a “pff…oda, én? soha!”. Főleg ha védte, akkor lehetne legalább annyi, hogy hallgat, mond egy olyat, amit ilyenkor mások is szoktak: ha jó lesz a forgatókönyv / történet, ha hívnak és lesz lehetőségem.

 17. Egy ideje aggodalommal figyelem Boyega kirohanásait, volt belőle mostanában néhány. Januárban például a rajongókba szállt bele twitteren, de nem igazán értettem, hogy mi okból( talán a rasszistákba?). Van egy sanda gyanúm, hogy a 3. filmért nem azt kapta, amit eredetileg a szerződésében szerepelt, mindez köszönhetően annak, hogy elhagyta a forgatókönyvet( emlékeztek, hogy a film premierje előtt fent volt az egész sztori a neten?Én igen.Na Boyega valamelyik film előtti interjúban bevallotta, hogy ő hagyta el a forgatókönyvet). Persze az is lehet, hogy más miatt elégedetlen, de bárhogy is, ezt a viselkedést még tuti bánni fogja…

 18. cherockee: Jah, igazad van. Így pont úgy néz ki, mintha jobban érdekelte volna, hogy mit gondol a közvélemény, mint, hogy Ő mit gondolt erről az egész élményről.

 19. #DH

  Parancsolj:

  “officialslystallone

  Here I am with my lifetime friend , and Director , JOHN HERZFELD , Who directed the upcoming film Escape Plan 3 – The Extractors ! Escape Plan 2 WAS TRULY THE MOST HORRIBLY PRODUCED FILM I have ever had the misfortune to be in , but this new film was made in an extraordinarily short amount of time , 17 nights , dusk till dawn , no breaks , we ate while we worked!!!! The Crew were under unbelievable pressure. . Proud of them! But I wanted this battle be as realistic as possible. I showed up on the site for the big final fight scene that takes place in a very very old cell that is 9‘ x 7 … they had spent all this time choreographing this Martial arts type of combat. I said forget it. Why don’t we go in there and just let it rip. Like a real fight!!!! . Nobody does this anymore … NO CUTS! ONE LONG TAKE – No choreography, so you don’t know what’s coming until it hits you. I asked the other actor who has a lot of guts,Devon Sawa , If he was game? I said it’s gonna hurt and he replayed “ bring it “ . So what you see us a portion of the brawl that is completely non – choreographed , spontaneous , again, with no cuts , And no idea , and what punches were coming! The other actor Devon , plays the killer who has accused me of murdering his father which is not true ! Without a doubt the only fight I’ve ever done in my entire career without choreography or without knowing what’s coming !! No one does this anymore – gotta a little adventurous !!! And nuts … This was tough but worth it! And what I believe makes the audience APPRECIATE the effort and authenticity …. Arriving July 2…. AND It is available on pay-per-view ! KEEP PUNCHING !
  #Escape plan 3 THE EXTRACTORS #GrindStone #LionsgateFilms”

  Szóval azért nem eszik olyan forrón, hogy bezzeg ‘régen minden jobb vót’!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.