Nézzétek meg a Buriedet

Ryan Reynolds filmje, amiben egyedül játszik, egy koporsóban dekkol az egész film alatt, és mégis hatásos. Akik azt mondják, hogy nem tud színészkedni, azok mindenképp pótolják.

Viszont ugye a színész valami pia céget is birtokol, és kiderült a tovább mögötti reklámban, hogy a Buried set designere a jövőbe látott (nyilván poénkodásról van szó).

human
írta
2020. 07. 23. 02:37
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Nézzétek meg a Buriedet” bejegyzéshez

  1. jól látom, vagy félre értem, vagy egy poén marketing reklám, hogy a koporsóban az ő saját Gin-je van csak? Így akarja híressé tenni a piáját, hogy csinál neki egy filmet, mint mellékszereplő? (mint Tom Hanks és Wilson?)

  2. Igen, néztem instán, most nem emlékszem, hogy lett-e volna olyan jelenet, amiben iszik valamit, de azon tűnődtem, hogy valószínűleg a felirat és az üvegek így most utólag lettek rátrackelve. Akárhogy is, jó marketing. Ötletes. De Raynolds mindig is jó volt benne.

  3. Na ez a film orok elmeny… nem is igazan a film miatt hanem mert munka idoben neztem munkahelyi gepen ami akkor szamomra nagy szo volt. Ezuton is halas koszonet annak aki felrakta youtubera szinkronosan anno!

    Baromi jo volt! Mindket oldalamon ult egy-egy kollega de 25 perc utan mar harman ultunk az en gepemnel :D

    Naggggyon hatasos volt akkor a csattano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.