The New Mutants@Comic-Con 2020

Idén nem véletlenül, de csak virtuális Comic-Con van, amire nem is annyira készültek sok puskaporral a stúdiók, mint szoktak, hiszen nehéz úgy hypeot építeni, hogy nem tudni mikor jut el emberek elé a film.

Viszont a The New Mutants simán jelenését tette, ami egy pszichológiai thriller hangulatú szuperhősfilm, ha valaki eddig nem hallott róla. Kapott is egy új előzetest, a kezdőjelenetet, egy rakat posztert, na meg a panel is megnézhető. Talán a színészektől és készítőktől jobban átjön, hogy mennyire lelkesek így a forgatás után 2 évtizeddel.

A kezdőjelenet:

A kezdő percek backupja:

A poszterek:

A Panel:

7 hozzászólás a “The New Mutants@Comic-Con 2020” bejegyzéshez

  1. Ezt a filmet nem tudom felfogni, miért tartogatják még moziba Disney+ helyett. Évekig várt a fiókban de nem akarták moziba küldeni, most meg semmi pénzért ki nem hagynák a mozikból?

  2. ThomassLord: Szerződés kimondja, hogy kötelező moziban bemutatniuk, nem küldhetik egyenesen streamingre. “A Disney-t szerződés kötelezi arra, hogy minden, a 20th Century Fox felvásárlásakor már elkészült, de legalábbis az utómunkálatok fázisában tartó filmet moziban mutassanak be.” (Variety)

  3. Ezzel a trailerrel kellett volna elkezdeni a reklámozást, és akkor talán már 2018-2019-ben nyugodt szívvel küldhették vna moziba …
    Nekem úgy tűnik hogy teljesen rendben van.

    Kicsit elvontköntösbe csomagolva de kapunk egy új x-menes filmet :)

  4. Ez ebben a Covid időszakban még nagyot is üthet a szuperhősfilmre éhes szegmensben

  5. Nem láttam benne semmit, ami ócskának hatna, az előzetes végére kifejezetten úgy voltam, hogy megnézném ma délután.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.