8 hozzászólás a “Megan Fox a szakaszvezető, a megmentő” bejegyzéshez

 1. Csak engem zavar ha látok egy ilyen katonai filmet és a főszereplő úgy néz ki hogy 10 fekvőtámaszt sem tud megcsinálni?

 2. Ő akar lenni a kövi Angelina Jolie? Ahhoz még el kell jönnie minimum Turára az ABC-be

 3. Miért ne tudna 10 db fekvőt lenyomni? Azért mert szép nő vagy nincs xarrá gyúrva? A fekvőtámasz pont egy olyan gyakorlat amelynél előny az alacsony súlytömeg. Egy edzegető 50 kg-os csaj jó eséllyel több fekvot tud megcsinalni mint egy szétgyúrt 130 kg-os izomagy. Saját testsúlyú gyakorlatoknál nem az a lényeg h nagy darab legyél sőt. Egyébként az igazi amerikai hadseregben is előfordulnak 55-60 kg-os szép csajok, nyilván ritkább de előfordul.

 4. A hosszú haj a seregben szerintem ellenjavallt. Kösse fel vagy vágja le. Férfiaknál se divat.

 5. Fizdale: úgy értettem, hogy egy csomó főszereplő (talán nők többségében), olyan filmek főszereplői, ahol profi, veterán katonást játszanak és mellettük 50 kiló alatti csontkollekciók, nulla izomtömeggel. A fekvőtámasz példám, gondolom egyértelmű volt sok embernek, a túlzást akarta kihangsúlyozni és a célja az volt, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy ezeknél a főszereplőknél büdös életben nem hiszem el, hogy tényleg olyan sportos veteránok mint ahogy a film bemutatja.
  Személyesen ismerek hivatásos katonákat, személyesen ismerek profi sportolókat (nőket is) és ezekről a csontkollekciókról minimum 10 kiló szálka hiányzik. (mert lehetsz szálkásan erős, de azok nem néznek ki anorexiásnak)

 6. Fox még mindig csemege (főleg hogy háromgyermekes anyuka már), a CGI gány, a sztori meg gyakorlatilag egy Predator-koppintásnak tűnik, csak dzsungel helyett szavannával, idegen helyett oroszlánnal, és férfi helyett női főhőssel.

  Egyébként meg a szálkakilókon és a hosszú hajon vitázók szerintem jobban járnak, ha nem keresnek realizmust ebben a filmben. Ez már az előzetes alapján is egy B-akcióhorrornak tűnik (semmint katonai akciófilmnek), amit a hölggyel próbálnak eladni, miután pedig a marketing láthatóan rá és az eyecandy faktorra van kihegyezve, gondolom igen kontraproduktív lett volna, ha a GI Jane / Furiosa stylet követik a főszereplőnél.

  Nálam spec. ezt a filmet jobban beárazta a szar oroszlán + helikopterrobbanás CGI, valamint hogy a trailerben a lelőtt gépre Osprey-ként hivatkoznak, miközben jól láthatóan egy Black Hawk volt. Utóbbi szerintem még a trash akcióhorror miliőben is szembeötlő karakterhiba. :D

 7. Azt nem értem, minek tesznek a sztoriba oroszlánt, ha nem tudják normálisan megcsinálni? Miért nem nyomatnak egy sima katonai akciófilmet, ahol rendes katonák az ellenségek? Megan Foxszal ugyanígy el tudják adni, amennyire ezt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.