A Constantine panelen beszéltek a már elvetett tervekről

Jelenleg ugye terveznek egy Constantine filmet, de erről még nem sokat tudni.

Viszont a Comic-Con panelen beszéltek arról, hogy akkoriban is terveztek egy folytatás Reeves-szel, méghozzá R besorolásút, amiben Jézussal is találkozott volna kedvenc Constantinunk.

Mivel az első film nem volt hatalmas siker, ezért minden akkori tervükkel süket fülekre találtak.

human
írta
2020. 07. 26. 18:03
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “A Constantine panelen beszéltek a már elvetett tervekről” bejegyzéshez

  1. Kár, annyira szerettem volna akkoriban egy folytatást legalább, szerintem jó volt a film. De hátha majd csak lesz belőle valami, valamikor :)

  2. Én még gyermekfejjel láttam a Constantine-t, akkor tetszett. És érdekes módon felnőttként újranézve is megállja a helyét. Nem úgy, mint pl a Baljós Árnyak, ami gyerekként elvarázsolt, mostanra viszont inkább hagyjuk.
    De ha jól tudom, annó a Blade Runner sem volt siker, hanem az évek során vált cult movie-vá. Így lett a (számomra fantasztikus) második rész… ami szintén elhasalt a kasszáknál. :D Kàr.
    Szóval érdekes témának tartom, hogy milyen filmet tartanak érdemesnek a folytatásra – már amennyire a Constantine folytatás lesz. De itt szerintem közrejátszik Reeves mostani felkapottsága is, plusz a tény, hogy a sztori maga lehetne keresett, esetleg mostanában jobban beveszi az ember gyomra. És vajon mennyire kisérletezhetnek? Gondolom óvják a zsebüket a forgalmazók is, így az, hogy Reeves talán nem lesz főszereplő, de azért belerakják, csupán egy biztonsági játék.
    Meddig érdemes fenntartani egy franchise-t? Amíg sikeres? Amíg jól meg van írva? És bár a második számomra, és sokak számára elsődleges, ugye nem garantálja mindig a sikert.
    Érdekes téma.

  3. Itt szerintem az is közrejátszik, hogy maga a Constantine-brand ismertebb lett – az alapanyag ugye képregény, amiből csinálták ezt a filmet még régen, közben a karakter kapott tv-sorozatot (már nem tudom hol futott, de a CW-n azt hiszem) és mostanság megjelenik a DC animációs filmjeiben is, emiatt többen lehetnének kíváncsiak egy folytatásra.

    Közben meg Keanu a reneszánszát éli, kb. mindenre felkapják a fejüket az emberek amiben szerepel és régen a Mátrix és a Bill & Ted filmeken kívül nem nagyon szerepelt folytatásokban, most meg azért csak bevállalja őket. (Anno olvastam valami cikket is, hogy a Féktelenül 2-be is szerették volna, de nem ment.)

    Én vevő lennék egy folytatásra, de csak ha hozza az első film színvonalát. Azért az vizuálisan és történetben is ott volt, és áthozta a képregények hangulatát is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.