Mozog a fekete ruhás Superman

Ennyi, Zack bedobja őt is a hype gépbe ismét. Ez a jelenet elvileg ott volt a töröltek között már a múltkori Justice League kiadáson, viszont a klasszikus színeiben volt benne Superman. Na most már nem.

human
írta
2020. 07. 26. 04:01
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Mozog a fekete ruhás Superman” bejegyzéshez

  1. Átszínezték az egyik törölt jelenetet, ami elérhető volt eddig is ez igen.
    Ez a japsi egy igazi kókler…

  2. “Blokkoltuk a tartalmat, mert te is blokkoltad a hirdetéseket.” Ha ezt a nyúlfarknyi szösszenetet csak rám erőszakolt hirdetéseken keresztül tudnám csak megtekinteni, akkor nézegesse más. Persze lehet a jogtulajdonosnak izmozni, meg duzzogni, de máris nem érdekel. És pont.

  3. Nem biztos, hogy átszínezték. Anno voltak olyan pletykák, hogy Superman depis lesz. Nagy az esély, hogy eredetileg nem jött volna helyre olyan gyorsan, mert Lois lelkizik kicsit vele.

  4. Ayrons

    Nem színezték át! Elkészítették a fekete ruhát már rég, vettek is fel jeleneteket annó csak nem használták fel.

  5. A Justice Con-os youtube csatornán meglehet nézni a teljes videót, ha élőben kimaradt. Elmondta hogy ez még nincs teljesen kész pl, csak nem akart csak egy új pólóval jönni, nyilván a nagy dolgok a dc fandomera vannak tartogatva, teaser trailer pl
    De Elmondta hogy nem hagyták neki a fekete ruhát megcsinálni rendesen erre a filmre mert fostak a fejesek. Ezért az alap ruhát alakították úgy át, hogy majd később könnyebb legyen megoldani ezt. Valszeg ezért jöttek ki jobban rajta ezek a fényes albetétek vagy nemtudom hogy alakítottak, de azért hogy ezt megtudja csinálni.

  6. human: ha az AdblockPlus be van kapcsolva az indavideo.hu oldalon, akkor nem hagyja lejátszani a videókat. Ezek szerint beágyazva sem, pedig úgy nincs is reklám…

  7. NW: használjatok más blokkolót? csak azért lepődtem meg, de mindeképp át akartam tölteni mert szerintem törölgetni fogják

  8. human: mas blokkoloval is ugyanugy megfogja a rogadek, raadasul mar csak dns-alapj szuressel is (nalam is igy van, a vegponton nincs is szuroprogram telepitve).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.