10 hozzászólás a “Ghost in the Shell 4K-ban a 25. születésnapjára” bejegyzéshez

  1. Remélem a legelső változat pusztán színileg felújított változata lesz, nem pedig a CGI vel telerakott kókány rémség, amit tán 1.5 ként hoztak ki. Az eredeti változatra 4k-ban vevő vagyok

  2. Eloztes szigoruan 1080p, nehogy veletlen lassuk, hogy nez majd ki 4k-ban. Ennek igy mi ertelme.

  3. youtube tömörítéssel a 4k sem érne sokat. én adnék ki ilyet tuti feldobnám rendes bitrattel a cégem oldalára az előzetest.

  4. Ahh imádok mindent belőle S.A.C. 1-2 évadját is meg a többi moviet belőle. Egyedül a netlfixes új évadot nem látam még mert kurvára taszít az a ps2es grafika. Ez szerettette meg velem a cyberpunk stílust. Várom is a cp77-et nagyon. Alapmű kár, hogy a ScarJo-s filmet elbaszarintották.

  5. Szinte alig kapni már 4k bluray lejátszót.Samsung teljesen a többi gyártó is kezd kihátrálni belöle .Igy mi értelme ?

  6. jonny: javits ki, ha tevedek, de minden current es next gen console (Xbox One/Series S-X, PS4/5) egyben 4k Bluray lejatszo is, amibol azert eleg sok jut a haztartasokba.

  7. A borítókép Martin Ansin munkája, érdemes megnézni a többi cuccát is, az egyik legjobb poszter illusztrátor.

  8. pont valamelyik nap fogalmazódott meg bennem a kérdés…. van egy Xbox One-om, akkor ezzel tudok elvileg 4k bluray filmet nézni?

  9. DH, Bazsika: a ps4 egyik verziója sem képes 4k bluray-t lejátszani, az xboxok közül is csak a one s és a one x tudja, a sima one nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.