Bryan Singer és egy szörny születése

A THR hozott le egy hatalmas cikket az első X-Men film forgatásáról, na meg arról, hogy Singer milyen borzasztó ember. A #MeToo kitörése óta rendezést nem igazán kapott, itt a hozzá köthető történet, vagyis per is van. Nyilván munkanélküliségében az Apocalypse hatalmas bukása és a Bohemian Rhapsody katasztrofális forgatása is közrejátszik.

human
írta
2020. 08. 01. 11:14
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Bryan Singer és egy szörny születése” bejegyzéshez

  1. És Kevin Feige most őt akarja alkalmazni hogy csináljon X-Men filmeket az MCU-ba. RIP MCU és Feige? Eléggé. Merész a csávó meg kell hagyni.

  2. Sosem tudtam hova tenni ezt az embert. Egyrészt bizonyos munkái teljesen katasztrofálisak másrészt viszont az hogy most a szuperhősök által uralt mozivilágban élünk az nagyban köszönhető az ő általa készített X-men 1-2 óriási sikerének, ami szerintem anno egy egész generációt megmozgatott (a pókember filmekkel együtt)

    Aztán amikor már leírtam, jött és megcsinálta a days of the future past-ot is. Szóval valamit tud a csávó ez vitathatatlan, de ezzel együtt is, nem bánnám ha elmeszelnék mert elég valószínű hogy valóban igaz amivel vádolják.

  3. Riley ezt Grace Randolph vagy az Emergency Awesome hozta le? Életemben nem hallottam még erről, de viccnek is rossz, ez full kacsa.

  4. A fazon a kisebbik harvey, csak eddig nem kapott akkora rivaldafényt, meg ítéletet, mint az öreg. Bár emlékszem, hogy már évekkel ezelőtt is lehetett olvasni pár cikket arròl, hogy hogyan fűzött be fiatal fiúkat, volt ott zaklatástól, hatalommal való visszaélés/megfélemlítésig minden, de valahogy elcsitult a dolog. Érdekes, hogy vannak akiket nem ér el annyira a metoo, másokat meg azért tönkretesznek, mert elsütnek egy faszos poént.

  5. Annyiszor visszahívták X-Ment rendezni, de még úgyis, hogy az első és utolsó film közt eltelt vagy 15 év, ez meg a stábra nézve baromi kínos. Simán eldolgozott vele mindenki, szerették, ment a puszi-puszi, de most hogy nyilvánosságot kaptak ezek a dolgot, hirtelen mindenki mossa kezeit. Hát ez számomra így jobban lejáratja Jackmanéket mint Singert.

  6. Madhew:
    Gondolj bele az egészbe úgy, mintha egy cégnél menne mindez.
    Singer a főnök. Te egy jól fizető részleg vezetője vagy sok kedvezménnyel és jó karrierlehetőséggel. HA a főnök nem előtted fogdozza a titkárnőt és kényszeríti orális szexre pl. – Te csak hallottál róla folyosói pletykák alapján, hogy ezt csinálja néha – Te puffogva fognád a kalapod és soha többé nem lennél hajlandó dolgozni a főnöknek?

    Ugyan, dehogy. Ne legyünk már képmutatók. Ezek az emberek is csak alkalmazottak, csak más az ismertségük és a fizetésük, mind nekünk.

    Egyébként is, konkrétan Hugh Jackmant Bryan Singer tette fel a térképre. HA ő nem hívja meg az első film legjobb és legfőbb szerepére, akkor lehetséges, hogy senki sem tudná néhány asztrálon kívül, hogy ki is az a Hugh Jackman.

    Ettől függetlenül elítélem, amit csinált Singer – nagyon is, sőt… – de a stábot ezért kárhoztatni nem lehet. A stúdiót és a produvereket inkább, akik munkáltatóként egyszerűen nem kellett volna, hogy újra és újra visszahívják…

  7. Z0l1

    Úgy 2000-ben és talán még 2003-ban OK. De az, hogy 14 évvel az első film után, az “X-Men: Az eljövendő múlt napjai”-ban is simán visszajött mindenki még egy körre… hát nálam innentől hiteltelen az egész. Egyébként meg oké, ne szidjuk emiatt a stábot, de akkor meg mire fel jönnek ezek a cikkek, hogy “mi mindig is tudtuk, hogy egy beteg állat, DE…”

    Érted a problémát remélem.

  8. Ha mar X-men, anno Ian Mckellenrol is megjelentek fotok, miszerint eloszeretettel bulizik fiatal fiukkal (tobbek kozt Ben Renfro-val). Mar az o filmjeit se tudom jo izlessel nezni sajnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.